Skip to content

Holograf isi amana concertele de la Sala Palatului pentru o scurta perioada de timp

octombrie 13, 2012

Trupa Holograf este nevoita sa isi amane, pentru o scurta perioada, cele doua concerte, “Cat de departe”, ce urmau sa aiba loc pe 22 si 23 octombrie la Sala Palatului. Evenimentele vor fi reprogramate pentru inceputul anului viitor, urmand ca zilele stabilite sa fie anuntate in curand.

Decizie a fost luata in urma  unor probleme de sanatate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada necesara refacerii este mai mare decat scurtul timp ramas pana la concerte.

Aceasta amanare nu afecteaza, insa, lansarea urmatorului single, extras de pe albumul “Love Affair”.

Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu este vorba de ceva foarte grav iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mica pauza o programasem dupa cele doua concerte de la Sala Palatului, insa planurile nu se potrivesc intotdeauna.” a declarat Dan Bittman zambind.

Persoanele care au achizitionat bilete la spectacole pot sa le pastreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele. Cei care doresc  sa isi recupereze banii sunt rugati sa se prezinte pana la data de 30 noiembrie cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro , pentru recuperare contravaloare bilete sunt rugate sa contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. In Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro nu se efectueaza retururi de contravaloare bilete.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: