Skip to content

TROOPER – scurt metraj 3 D & documentar despre discul TROOPER I

Octombrie 9, 2012

TROOPER sparge iar tiparele anunt­and o noua surpriza pentru concertul din Bucureşti, concert inclus in turneul national “Tari ca munții”: proiectia unui scurt metraj 3 D, o permiera pentru o trupa rock din Romania. Proiectia va avea loc chiar inaintea show-ului din Chaos Club.

Scurt metrajul nu este singura componenta vizuala a spectacolului: cei prezenți vor avea ocazia sa urmareasca şi un documentar despre realizarea albumului TROOPER I. Daca despre materialul 3 D baietii nu vor sa dezvaluie nimic, pentru a nu spulbera efectul momentului pe care spectatorii il vor urmari cu ochelari speciali, in privința documentarului, Coiotu’ este ceva mai generos cu informațiile: “prin intermediul acestui material ii aducem in fata prietenilor noştri din sala pe cei care ne-au fost alaturi la realizarea acestui prim disc. Va fi o incursiune in timp, o paralela intre atunci şi acum.

Concertul aniversar “Tari ca muntii,” care va avea loc pe 2 noiembrie in Chaos Club, marcheaza 10 ani de la lansarea albumului TROOPER I.  “Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc şi şi-a caştigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.

Biletele pentru concertul din Bucureşti sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: