Skip to content

TROOPER face public afisul concertului aniversar Tari ca muntii

septembrie 30, 2012

TROOPER a dat publicitatii afisul concertului aniversar “Tari ca muntii,” care va avea loc pe 2 noiembrie in Club Chaos (fost Jukebox Venue) . Grafica a fost aleasa in urma unei campanii interactive derulate pe pagina de Facebook a formatiei. Coiotu’ (solist),  detaliaza: “acesta este un concert deosebit, prin care serbam un deceniu de la lansarea albumului TROOPER I, un album ce a devenit, intre timp, un reper atat in cariera noastra cat si pe scena rock din Romania. Statutul acesta il datoram prietenilor nostri, celor care au fost si sunt alaturi de noi la fiecare pas. De aceea, am decis sa le oferim lor sansa de defini identitatea vizuala a acestui eveniment special. Rezultatul il vedeti astazi”.

 

“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar. Showul va avea concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii».

 

Biletele pentru concertul din Bucurestisunt deja in vanzare,la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: