Skip to content

Concert URMA in CHAOS (ex -Jukebox Venue)

septembrie 21, 2012

Sambata, 22 septembrie, trupa Urma va sustine un concert special la evenimentul de deschidere al  locatiei CHAOS (ex-Jukebox Venue)  din Bucuresti,  incepand cu orele 23:00.

Cunoscuta ca fiind una dintre trupele autohtone cu potential major, apreciata  de un public loial pe care a stiut sa si-l apropie in cei aproape 10 ani de la debut, aparitia trupei URMA pe scenauimeste auditoriul de fiecare data prin calitate muzicala si profesionalism.

URMA inseamna: Mani Gutau – cuvinte (asa cum singur se descrie ) si chitaraSorin Erhan – basDominic Csergo – tobeJimmy Cserkesz – chitaraLuis Palomino – saxofon si flautAti Panaitescu – percutie.

Artistii promit un program muzical special. Din playlist-ul serii nu vor lipsi piese cunoscute precum: “All wrong”, In your arms”, Terminus”, “What I am” sau “Cine iubeste si lasa”. O experienta concertistica de inalt calibru, ce va demonstra inca o data ca in Romania exista si muzica de foarte buna calitate.

Accesul publicului in CHAOS se va face incepand cu orele 21:00, iar atmosfera va fi incalzita pe rimtul muzicii recomandate de trupa URMA.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti),  online prin  www.eventim.ro  la pretul de 25 lei presale iar in seara evenimentului acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 30 lei.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: