Skip to content

Expoziţie fotografică de concert marca LIVE AEONS, la Timişoara

septembrie 19, 2012

Fotografia de concert este un fenomen ce ia din ce în ce mai mare amploare atât în presa muzicală de specialitate cât şi pe bloguri, reţele de socializare, şi alte canale mai mult sau mai puţin formale. Această ramură a fotografiei oferă fanilor o cronică vizuală a unui moment unic. Momentul în care muzica devine vie -pe scenă-, iar între artist şi public se crează un dialog: simţiri, trăiri şi emoţii, împărtăşite deopotrivă.

LIVE AEONS este stindardul unui crez artistic ce îsi propune să afirme valoarea momentului în raport cu întregul, puterea clipei care opreşte timpul, rămânând o mărturie a unui eveniment care, odată consumat, devine istorie, dar respiră viaţă prin imagini puternice, chintesenţiale.

LIVE AEONS funcţionează ca un tandem al fotografilor braşoveni Victor Cristescu şi Schliemann Enoh. Imaginile ce pot fi vizionate în cadrul expoziţiei surprind artişti şi formaţii din sfera muzicală a rock-ului ( atât de talie internaţională, cât şi din scena underground românească şi de peste graniţe) şi nu numai. Fotografiile au fost realizate la festivaluri şi concerte din România, Cehia,Slovacia şi Polonia, iar faţă de ediţia anterioară a expoziţiei multe dintre printuri sunt noi, de la concerte recente. Imaginile au apărut în publicaţii online de specialitate, atât din ţară (carteadenisip.ro, rockxpress.ro, moshpit.ro), cât şi din străinătate (rockmetal.pl , photomusic.cz , metalnews.pl, muzyka.pl).

Turneul expoziţional LIVE AEONS ajunge în Timişoara, fiind al 5-lea eveniment dintr-un turneu ce a inclus până acum OST Mountain fest 2011, Biblioteca Judeţeană Braşov, ARTmania festival 2011 şi Turnul Croitorilor din Cluj.

Evenimentul are loc în Club Daos,de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, Timişoara între 30 septembrie şi 28 octombrie 2012. Vineri, 30 septembrie începând cu orele 18.00 se va desfăşura vernisajul expoziţei. Dat fiind accesul din ce în ce mai larg la tehnologie foto, programul va cuprinde şi o prezentare interactivă adresată publicului, având menirea de a asigura un aperitiv extins în know-how-ul fotografiei de concert.

Echipa LIVE AEONS speră ca incursiunea bănăţeană în universul fotografiilor de concert să vă transpună într-o lume în care timpul încremeneşte, iar publicul şi artistul se contopesc într-o sinergie perfectă.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: