Skip to content

Auto Moto Fest Botoşani editia a II-a

septembrie 14, 2012

Organizatorii ediţiei a doua a Festivalului Auto-Moto Fest vor să atragă la Botoşani motociclişti din toată ţara. Până la această oră şi-au anunţat participarea peste 200 de motociclişti, dar şi 20 de proprietari de autoturisme de raliu sau drifting.

Festivalul va avea loc pe 21 şi 22 septembrie în plogonul ACR şi platoul Baisa, unde se va fi amplasată tabăra de corturi şi scena pentru spectacole.

„Vom face acţiunile de seară şi de noapte să fie mai bine gândite, să participe mai mulţi artişti botoşăneni. Vrem ca nopţile să fie mai frumoase şi să fie mulţi artişti botoşăneni acolo la Baisa. Vineri, la ora 18.00, va avea loc turul municipiului Botoşani, iar seara o să fie o noapte albă a folk-iştilor şi rock-ărilor. Niciodată în Botoşanii nu a fost gazda unui eveniment la care săparticipe foarte mulţi din afara municipiului”, a declarat omul de afaceri Gheorghe Iavorenciuc, care este şi principalul organizator al festivalului.

Pe lângă motocicliştii care şi-au anunţat participarea, organizatorii se aşteaptă ca la festival să mai vină cel puţin 300 de oameni.  Printre organizatorii evenimentului se află şi fostul poliţist Gelu Graur, un împtimit al motoarelor şi membru al trupei de rock Stilton.

„Am venit de la cel mai mare festival de motociclete clasice din Europa, din Austria. Încercăm să prezentăm oamenilor o altă imagine a spiritului motociclist. Suntem din ce în ce mai mult, din toate vârstele, din toate păturile sociale. Dorim ca prin acest eveniment să revenim în atenţia publicului. Existăm, suntem aici din ce în ce mai mulţi şi ne bucură acest aspect.  Vrem să demonstrăm încă o dată că existăm şi că prin parada pe care o vom face prin Botoşani, şoferii de autoturisme să fie conştienţi că noi suntem acolo şi că trebuie să acorde o atenţie sporită celor pe două roţi”, a declarat Gelu Graur.

Acesta a mai adăugat că vor fi organizate mai multe concursuri specifice evenimentelor de acest gen. Printre concursuri va fi şi proba de cel mai încet mers cu motocicleta, cea mai frumoasă motocicletă, aruncarea motorului sau cea mai frumoasă vopsea.

Cei care se vor număra printre fericiţii câştigători vor fi premiaţi de către sponsorul principal, firma Cromorom, cu premii în valoare totală de 2000 de euro.

 „O să stabilească juriul cum o să împartă aceşti bani. Cred că ar fi trebuit ca mai multe firme să se implice pentru că este un eveniment care promovează Botoşaniul”, a declarat Constantin Pâslaru, patronul firmei Cromorom.

Programul Auto Moto-Fest

Vineri, 21 septembrie

17.30- Deschiderea festivalului (ACR)

18.00-Turul municipiului Botoşani

20.00-Seară fan moto, folk-rock (Baisa)

Sâmbătă, 22 septembrie

10.00- Înscrierea participanţilor auto (ACR)

11.00- Parada participanţilor-turul municipiului Botoşani

12.30-Show moto, Pacea ocolitor(ACR)

13.30-Concurs auto (ACR)

20.00-Seară fan moto, folk-rock (Baisa)

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: