Skip to content

NIGHT IN GALES – In premiera la Bucuresti, alaturi de Protest Urban si multii altii!

septembrie 8, 2012

Metal Crush Party anunta noi nume importante ce vor canta pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu din Capitala, pe 5,6,7 Octombrie 2012.
 
NIGHT IN GALES 
Infiintata in 1996 in Germania, trupa este una dintre cele care au constituit noul val de death metal melodios, cu puternice influente suedeze. Inca de la primul album, intitulat „Towards The Twilight”, muzica Night IN Gales a fost extrem de apreciata, acest album fiind editat de Nuclear Blast Records, celebrul label unde putine trupe au avut de-a lungul timpului oportunitatea de a avea editat un album de debut.
 
Cel mai nou material de studio al trupei dateaza din 2011, a fost produs de Lifeforce Records, este intitulat „Five Scars” si a fost primit cu un deosebit entuziasm de catre fani si presa de specialitate. Noul album prezinta un Night In Gales 
in plina forta creativa, aducand din nou in fundal sonoritatile comparabile cu cele semnate At The Gates, Desultory sau alte nume sonore ale scenei death metal cu accente melodice.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=TAqf4_Ec2xg
 
www.myspace.com/nightingales
 
PROTEST URBAN
 
Protest Urban este considerata de multi „batrani” ai scenei underground ca fiind prima trupa de metalcore din Romania.Adevarat sau nu, in cei 9 ani de activitate, constantenii au realizat 3 albume, care au avut, la vremea lor un impact major 
aspura scenei de hardcore din Romania. Protest Urban a fost trupa in care au cantat tobosarul, basistul si chitaristul White Walls, asa ca pentru cei care nu i-au cunoscut inca, numai aceasta informatie poate fi o garantie a calitatii muzicii.
In acest moment, Protest Urban canta in formula care i-a consacrat, singura diferenta fiind pe postul de tobar, unde a fost cooptat Razvan „Napalm” Raduta Penda – nimeni altul decat tobosarul trupelor Cap De Craniu sau H8!
 
Asadar, daca vreti sa vedeti la lucru o legenda cu care ne putem mandri cantand alaturi de unul dintre cei mai talentati tobosari de metal extrem,nu ratati recitalul lor de la Amfiteatru Eminescu, in cadrul Metal Crush Party!
 
http://www.youtube.com/watch?v=EKWmDAO2olU
 
http://www.youtube.com/watch?v=Bb0FMThMOL4&feature=related
 
www.facebook.com/protesturban
 
WHISPERING WOODS
 
Trupa a luat fiinta in toamna anului 2008, proiectul fiind inceput de Doru Cailean si Norbert Gero, care au avut ideea de a pune bazele unei formatii orientate catre metalul melodic. 
Dupa o serie de schimbari in componenta, si 3 demo-uri editate, Whispering Woods inregistreaza si lanseaza albumul de debut, intitulat „Fairy Woods” si lansat in 2011. Materialul aduce in prim plan un metal bine echilibrat, cu influente din zona symphonic, complexul aranjament muzical punand in evidenta o frumoasa voce feminina.
 
http://www.youtube.com/watch?v=pQidTVNof2M
 
www.the-whispering-woods.com
 
GRIMEGOD 
 
Ei s-au făcut cel mai bine cunoscuți datorită numeroaselor concerte susținute în întreaga țară. Trupa este activă de mai mult de douăzeci de ani, în 1994 scoțând la suprafață primul demo. Grimegod este a doua trupă autohtonă care a semnat cu cel mai vechi label de metal din România, Bestial Records. În 1997, formația arădeană este votată drept trupa anului în revista Heavy Metal Magazine. Adepți ai stilului gothic doom, Grimegod au cântat în repetate rânduri în fața unui public foarte larg. La începutul anului 2007 au deschis concertul Tiamat din Bucureşti, iar câteva luni mai târziu au cântat pe aceiaşi scenă cu The Haunted, Aborted, Moonsorrow şi mulți alții în cadrul festivalului Metal Healing din Grecia. De curând, arădenii de la Grimegod au reeditat, sub formă de digipack albumul Under the Sad and Silent Sky, lansat inițial de Bestial Records în 1997, având un număr de vânzări record la acea vreme, respectiv 2000 de copii. Noua versiune, uşor remasterizată a fost produsă de către Taboo Music. în prezent trupa lucrează în studio, la un nou album.
 
Metal Crush Party este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 Bucureşti şi al Centrului Mihai Eminescu, fiind susținut de Ageless Club.
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: