Skip to content

TAINE in Kulturhaus si la Romanian Thrash Metal Fest

august 23, 2012

LEBOWSKI (Polonia) si TAINE (Ro) vor concerta pe 7 septembrie in clubul Kulturhaus din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Intrarea va fi 15 lei.

LEBOWSKI (Polonia) a luat fiinta in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, “Cinematic,” Lebowski ofera publicului o experienta senzoriala, ce imbina muzica, latura experimentala si improvizatia. “Cinematic” este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: “muzica unui film inexistent”. Albumul este dedicat marilor figure ale cinematografiei poloneze si mondiale. Showul trupei Lebowski transmite ascultatorului o senzatie de asteptare febrila si genereaza treceri de la o stare la alta, gratie compozitiilor complexe si multidimensionale care dezvaluie, pas cu pas, o poveste ce prinde contur sub ochii privitorului.

Lebowski insemana: Marcin Grzegorczyk – chitara, Marcin Luczaj – synth, Marek Zak – bas si Krzysztof Pakuła – tobe.

Trupa poloneza LEBOWSKI va concerta si pe scena Festivalului Posada Rock, in seara de 9 septembrie.

Dupa ce Romanian Thrash Metal Club a anuntat primele trupe invitate din strainatate, Krow din Brazilia si Infest din Serbia, a venit timpul sa fie anuntat si primul co-headliner autohton. Astfel, trupa bucuresteana TAINE, una dintre cele mai vechi si titrate formatii death thrash metal bucurestene, a  acceptat provocarea de a se prezenta in cadrul Romanian Thrash Metal Fest cu un concert special, care aduce pe scena de la Club Fabrica piesele care i-au reprezentat pe Taine acum aproape 20 de ani, unele prezentate chiar la debutul pe scena al trupei, in cadrul festivalului Metalfan din 1993, altele care se regasesc partial sau in totalitate pe materialele demo ale trupei din anii ’90 sau pe albumul de debut al trupei “Cealalta Parte”. Pentru ca acest concert, despre care liderul trupei Taine spune ca va fi unica sansa de a-i putea vedea live pe Taine prezentand piesele care i-au facut celebri si care au adunat cohorta de fani care i-a urmat in ultimii douazaeci de ani, Taine a decis sa ii invite pe scena alaturi de componentii actuali, si pe fostii membri ai trupei din ultimele doua decade.
www.taine.ro
Taine Live on Youtube

Andi Ionescu vorbeste despre Romanian Thrash Metal Fest: Suntem onorati ca vom participa la acest eveniment special, mai ales din calitatea mea de membru fondator al RTMC, iar personal voi incerca sa fac tot ce este posibil ca prestatia grupului TAINE sa fie una deosebita. Pentru iubitorii de thrash metal va fi o ocazie perfecta si de altfel unica pentru a putea (re)asculta un setlist de piese pe care nu le-am mai cantat de mai bine de  zece ani. In afara de acest lucru de senzatie, sunt sigur ca va fi o mare surpriza sa-i revedeti  alturi de noi pe fostii membri ai formatiei TAINE – Bogdan Tufeanu, Stefan Aldea si Bogdan Visan cu care vom imparti scena pe data de 13 octombrie.  Deci un eveniment- concert 100% thrash-metal  !!! BE THERE !!!

Romanian Thrash Metal Fest este o productie exclusiva Romanian Thrash Metal Club, cu sustinerea Axa Valaha Productions si al Clubului Fabrica.

TAINE este un nume ce se bucura de apreciere pe scena de progresiv exprimental, atat in tara cat si in afara. Andy, solistul trupei declara: „multumim agentiei Cavalleria Events pentru onoarea de a ne invita sa cantam alaturi de LEBOWSKI, un grup polonez de exceptie. Va fi o seara de prog si prog-metal plina de proiectii si lumini fabuloase.  A trecut ceva vreme de cand nu am mai cantat intr-un club bucurestean, asa ca asteptam cat mai multi fani ai genului alaturi de noi. Promitem o seara magica!”  

TAINE activeaza din 1993, iar palmaresul sau include, printre altele, albumul “Cealalta parte” (1998) si DVD-ul “Taine – Decade of Metal” (2004).

Formatia a fost prezenta la: FIMU Music Festival (Franta – 2002), Tribute To Monsters of Rock (Germania 2003), Sziget Festival (Ungaria 2006) si a cantat in deschidere la: Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo – Vadis.

Concertul este organizat de Cavalleria Events si Mighty Owl Productions.

 

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: