Skip to content

S-au anunţat formațiile care participă în concurs la POSADA ROCK 2012

august 17, 2012

Preselecţia pentru concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2012 s-a încheiat.  Juriul, format din Cristi Gram, Alex Revenco, Cristin Tomeci, Bogdan Trîmbaciu şi Bogdan Preda, a selectat, în ordine alfabetică, următoarele 16 formații pentru finală:
AQUILA (București)
ELECTRIC ZEBRA (București)
ERASE (București)
INDEFIANCE (Arad)
LONG ROAD (București)
MT PLACE (Constanța)
N.E.G.A.T.I.V. (București)
NOMEGA (Timișoara)
PSYCHOGOD (București)
QUANTIQ (Brașov)
SILVER BULLET (București)
SKULLP (Cluj-Napoca)
SOUNDCHECK (București)
TAGMA (Sibiu)
VESPERA (Cluj-Napoca)
ZADAR (Alba Iulia)

Ținând cont de regula cu privire la prezența în concurs a minimum două formații care au în componență membrii născuți sau cu domiciliul în Câmpulung și pentru a nu nedreptăți vreo formație dintre cele 16 de mai sus, juriul a decis suplimentarea locurilor de concurs.
Astfel, formațiile SKINS FROM MY EYES și OBSESIA, aflate la egalitate de puncte în urma votului juriului, vor evolua primele, vineri 7 septembrie respectiv sâmbătă 8 septembrie 2012, în finala festivalului concurs POSADA ROCK 2012.

 

Formațiile calificate în finală trebuie să transmită până miercuri, 15.08.2012, la posadarock2012@gmail.com, raiderul tehnic, stage plot-ul, numărul exact de persoane participante, precum şi orice alte aspecte ce ţin de participarea lor la festival.
Organizatorii mulţumesc tuturor formațiilor aplicante, transmit felicitări celor calificați în finală dar, în același timp, felicitări și celorlalte formații, pe care le  invită la o nouă preselecţie, anul viitor.

Câştigătorii concursului vor fi premiaţi cu: vouchere, în valoare totală de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor, pentru achiziţia de instrumente sau accesorii muzicale şi vouchere pentru o şedinţă foto profesională, în valoare totală de 1500 euro, oferite de Art Photo Studio. Iar trupele care vor ocupa primele doua poziţii vor dobândi şi dreptul de a participa la finala naţionala GBOB 2012.

 

Festivalul POSADA ROCK 2012 are loc între 7 şi 9 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de lângă McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo şi BLT. Preţul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achiziţia se poate face şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi.

 

Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociaţia Ost Cultural Events şi Cavalleria Events.

 
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: