Skip to content

Recenzie concert Trooper @ White Horse Rock ‘n Roll

august 10, 2012

Seara de vineri, 3 august, a mai completat o pagină în volumul de poveşti adunate în timp de toţi cei care au călcat vreodată pragul barului White Horse Rock ‘n Roll din Costineşti. Fiind singurul loc din staţiune care este destinat exclusiv muzicii rock şi altor subgenuri, White Horse a devenit o tradiţie pentru mulţi. Odată ce ajung acolo, oamenii se lasă captivaţi de atmosfera prietenoasă şi foarte mulţi se întorc an de an.

Pe lângă obiceiurile familiare celor care au colindat bătrânul White Horse, prima seară a weekend-ului i-a adus pe cei de la Trooper. Deşi stimabilul afiş anunţa că recitalul formaţiei va începe la ora 22, oamenii nu prea s-au înghesuit să apară la timp. Schimbare dramatică, însă plăcută de situaţie în momentul începerii concertului, când rockerii au răsărit şi s-au adunat ca furnicile în faţa scenei.

Printre piesele proprii interpretate de trupă se numără „Nu Mai Contează”, „Tari Ca Munţii”, „Old School, Baby!”, „Nu Trebuie Să Vrei”, şi „Doar A Mea”. Pentru a fi placul tuturor şi pentru varietate, băieţii ne-au oferit şi o serie de coveruri după piese celebre precum „Here I Go Again” (Whitesnake), „You Shook Me All Night Long”, „Highway To Hell” (AC/DC), „It’s My Life” (Bon Jovi) sau „I Want To Break Free” (Queen). Dat fiind faptul că pe 3 august e şi ziua de naştere a lui James Hetfield (solistul Metallica), trupa a cântat şi un cover după „Enter Sandman” pentru a fi în ton.

Coiotu’ (voce) a mulţumit celor prezenţi pentru că au ales să-şi petreacă călduroasa seară de vineri alături de ei şi nu au mers la terasa de peste drum unde răsuna din boxe <<muzica>> lui Jean de la Craiova.

În timp ce unii dădeau din plete sau săreau în faţa scenei, alţii stăteau liniştiţi la mesele lor şi cântau cu câte o bere-n mână. Cei care au savurat mai multe beri, au respectat vechea tradiţie din White Horse, înălţând piramide din paharele goale.

Aşadar, mulţumim băieţilor de la Trooper pentru că ne-au scos din monotonie şi ne-au încântat auzul cu muzica lor. Celor care au fost în zonă şi nu au venit la concert, să le fie ruşine pentru că au pierdut o seară pe cinste alături de nişte oameni minunaţi în cel mai primitor loc din Costineşti.

Puteti citi un interviu recent oferit pentru JR cu solistul Trooper AICI

Autor: Maria Purcariu

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: