Skip to content

Interviu cu Alex Mușat (Addiction)

August 7, 2012

„Este destul de greu sa definesti acel „ceva” care nu trebuie sa-i lipseasca unei trupe pentru a avea succes. Consider ca atitudinea si inspiratia sunt elemente cheie pentru atingerea succesului, cat si receptivitatea la sensibilitatea si la nevoile publicului.”

1.) Bună! Pentru început, te rog să faci o prezentare a ta și a formației, pentru cititorii JURNAL ROCK.

Buna ziua, ma numesc Alex Musat si sunt baterist in trupa Addiction. Formula completa este: Victor Apetrei- voce, Silviu Paraschiv- chitara, Razvan Popa- clape, Bogdan Iftode-bass si Alex Musat- tobe.

2.) Aveți un nou solist. Spune-mi ce v-a făcut să îl alegeți pe Victor și cum s-a desfășurat preselecția?

Da, de curand, mai exact din luna mai avem un nou solist, pe Victor Apetrei. Preselectia a fost la nivel national chiar, fiind postat un anunt pe Metalhead pentru totii pretendentii. Cu totii au fost chemati pe parcursul a doua zile la Braila si intr-un final a ramas Victor. Am avut mai multe criterii de evaluare, printre care nu doar calitatile vocale. Cel care urma sa ramana trebuia sa arate intr-un anumit fel, si sa empatizeze cu noi, iar Victor pot spune ca a fost perfect din toate punctele de vedere.

3.)Sunteti o formatie care are membri destul de tineri, dar cu toate astea, la concerte, ridicați săli întregi în picioare. Care este elementul care nu trebuie să-i lipsească unei trupe pentru a fi pe placul publicului său și ce aveți voi în plus?

Este destul de greu sa definesti acel „ceva” care nu trebuie sa-i lipseasca unei trupe pentru a vea succes. Consider ca atitudinea si inspiratia sunt elemente cheie pentru atingerea succesului cat si receptivitatea la sensibilitatea si nevoile publicului. Cat despre noi, am lucrat mult la aceste aspecte iar dupa finalizarea albumului speram sa se vada aceste plusuri.

4.) Care au fost formațiile pe care le-ați luat drept model de-alungul acestor ani, atât din România, cât și din străinătate?

Tuturor ne plac multe formatii, si suntem influentati de multe dintre ele. Personal am fost foarte influentat de formatii precum Queen sau Dream Theater.

5.) Ce planuri aveți pentru perioada care urmează?

In prezent suntem in studio si lucram la inregistrarea primului nostru album. Dupa aceea va urma lansarea lui, promovarea si spectacolele.

6.) Cum vezi trupa peste 5 ani?

Ar fi culmea sa stiu sigur asta, insa sper sa fim cat mai sus.

7.) Care sunt artiștii cu care v-ați dori să cântați?

Ne-ar face mare placere sa impartim scena cu Dream Theater, Rush sau Porcupine Tree.

8.) În încheiere, te rog să le transmiți ceva cititorilor JURNAL ROCK.

Speram sa le placa noul album, sa vina la concertele noastre de promovare si, de ce nu, sa dea un like pe pagina de facebook – Trupa Addiction.

Autor: Mihaela Gîdei

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: