Skip to content

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul POSADA

Iulie 27, 2012

De astazi se pot achiziţiona bilete pentru Festivalul concurs POSADA 2012, care va avea loc in perioada 7 – 9 septembrie la Campulung Muscel.

Acestea se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe: Eventim si My Ticket. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

Biletele se vand si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinţi la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

In 2012, Festivalul de la Posada se va bucura, in premiera si de participare internaţionala. Dar, isi va pastra si statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aici.

Ava Inferi este primul invitat de peste hotare al Festivalului Posada 2012. Trupa portugheza va reveni in Romania, in formula: Rune Eriksen (chitara), Carmen Susana Simoes (voce), Joana Messias (bas), Andre Sobral (chitara) Sasha Horn (tobe) si va susţine un recital, in seara de 8 septembrie.

Ava Inferi  activeaza din 2004, in zona doom-goth, iar chitaristul Rune Eriksen descrie stilul abordat drept: “o casatorie intre intunecat si angelic.” Rune Eriksen, aka Blasphemer, este bine cunoscut publicului din postura de chitarist al trupei norvegiene Mayhem, din care a facut parte timp de 13 ani. Un alt proiect, de factura black thrash, in care Rune se manifesta este Aura Noir.

Solista Carmen Simoes este o voce bine cotata a scenei metal europene, iar in palmaresul ei artistic se regaseste o onoranta colaborare cu muzicienii de la Moonspell.

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spaţiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru deţinatorii de bilet sau abonament.

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura „Tudor Musatescu” din Campulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dicţionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: