Skip to content

White Walls intr-un concert cu totul special pe 27 iulie la Club Fabrica din Bucuresti

iulie 10, 2012

White Walls se intorc pe 27 iulie la a doua lor casa, Club Fabrica din Bucuresti, unde pregatesc un concert cu totul special pentru a inchide ciclul pornit odata cu lansarea lui Mad Man Circus, unul din cele mai apreciate albume de metal lansate vreodata pe piata autohtona.

Urmand succesul concertului cu numarul 50, desfasurat in acelasi loc din Bucuresti, White Walls vor urca pe scena pentru a canta integral albumul Mad Man Circus dar si pentru a prezenta publicului bucurestean, in premiera, noi compozitii de pe viitorul material discografic.

Pe langa cele doua piese noi pe care fanii au avut deja ocazia de a le asculta la concertele din tara, formatia constanteana va include in setlist inca doua noi compozitii in premiera, niciodata cantate pana acum in afara salii de repetitii.

Alaturi de White Walls vor urca pe scena Flesh Rodeo – trupa care s-a bucurat de un succes meritat la concertul White Walls cu numarul 50, formatie in continua ascensiune cu un stil inedit, un amestec intre sonoritati marca Tool, Korn sau Alice In Chains – si Sinscape, o aparitie noua in scena underground.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat direct la intrarea in clubul Fabrica.

Un concert marca Mighty Owl Productions.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: