Skip to content

Festivalul Posada Rock intr-o noua prezentare

Iulie 4, 2012

Dupa ce, in anul 2011, Festivalul Posada Rock a fost repus in drepturi, reluandu-se astfel o veche traditie, editia din acest an va imbraca haine noi.

 

In 2012, Posada Rock isi pastreaza statutul de festival concurs, dar intra si in categoria evenimentelor cu participare internationala. Pe scena din Campulung Muscel vor evolua, in recital, nume ale scenei mondiale si legende rock autohtone. Organizatorii declara: “Posada Rock isi pastreaza caracterul de rampa de lansare pentru trupele rock si castiga la capitolul spectacol

 

Ediţia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 7 – 9 septembrie. Mai multe detalii, despre modalitatea de inscriere la concurs si  despre trupele care vor canta in recital vor fi oferite in curand.

 

Posada Rock este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.
Festivalul Posada Rock a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura „Tudor Musatescu” din Campulung. A fost apreciat apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).


Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: