Skip to content

ABNORMYNDEFFECT confirmati alaturi de SUICIDE SILENCE in concert la Bucuresti pe 22 iulie

Iulie 4, 2012

ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova) este cel mai nou nume confirmat pentru editia din acest an a festivalului Mighty Owl Festival, eveniment ce va avea loc pe data de 22 iulie la Club Fabrica din Bucuresti.

ABNORMYNDEFFECT a luat nastere in 2003 sub numele Butchers, perioada in care a inregistrat o caseta demo intitulata ‘Don’t Worry be worry. Primele concerte desfasurate in Republica Moldova au adus un nou val de grind iar formatia a devenit responsabila pentru modelarea unei scene locale aferente genului.

A urmat o noua caseta demo impreuna cu un split alaturi de trupe locale. In 2004 Butchers a devenit ABNORMYNDEFFECT iar primul concert sub aceasta titulatura a avut loc in St. Petersburg, Rusia. A urmat lansarea primului CD in 2005 (Inside nowhere – Outside nothing) plus un mini-turneu in Rusia urmat de un album full-length inregistrat in 2007.

Formatia a ajuns sa concerteze intens in zona ex-sovietica precum si cea europeana – cel mai recent turneu avand loc in noiembrie/decembrie 2010, o luna de concerte alaturi de The Arson Project – dar si la festivaluri cu renume precum Obscene Extreme, Petrogrind Festival, Rock N Iasi, Metal Head Mission Festival.

Formatia a incheiat recent inregistrarile pentru al doilea album full-length, o piesa fiind disponibila mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=fjKPbUxvfVo&feature=player_embedded

Pana in acest moment sunt confirmate la Mighty Owl Festival 2012:

Suicide Silence
Abnormyndeffect
Cap De Craniu
Deliver The God

Bilelele pentru Mighty Owl Fest se pot gasi in urmatoarele locatii:

Bucuresti – Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Pretul biletelor este:

35 Lei – pana in data de 1 iulie (un numar limitat de 200 de bilete) – OFERTA A EXPIRAT –
50 Lei – pana in data de 22 iulie
60 Lei – La intrare in ziua concertului

Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. ‘Nu incerc sa distrug credintele celor din jur – este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar.’

Discul contine si doua colaborari cu solistii Jonathan Davis (Korn) si Frank Mullen (Suffocation).

Muzical, Suicide Silence sunt calalogati drept lideri ai genului deathcore, un hibrid death metal si metalcore.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: