Skip to content

S-au pus in vanzare biletele pentru Stufstock + Primele trupe romanesti confirmate

Iunie 28, 2012

În ajutorul headlinerilor, pe partea de creștere a adrenalinei, vor veni și trupe românești, primele 3 trupe anunțate fiind : E.M.I.L., COMA și East Roots, trupe cu greutate în istoria festivalului și a pieței muzicale românești.

Stufstock promite participanților la eveniment că vor avea parte de 168 de ore de vis, în care răsăritul îi va prinde de fiecare dată pe plajă. Dintre acestea, 48 de ore le vor petrece ascultând cea mai bună muzică, iar alte 120 răsfățându-și spiritul cu teatru, film, carte si pictură, jocuri și concursuri cu premii, în cele mai pline de inspirație locații din Vamă.

***

E.M.I.L. – a luat ființă în martie 2000, fiind o noutate absolută pentru piața din România prin stilul punk-rock/ska abordat. La doi ani după lansarea oficială din 2001, E.M.I.L. scoate un EP cu titlul “Cocktail Verde”, care conține 7 piese compuse în cel mai curat stil punk-rock/ska. Discul se bucură de succes încă de la primele luni după lansare.

Stufstock, cel mai longeviv festival open air de rock de la malul Mării Negre a reușit sădevină, în cele 9 ediții organizate în Vama Veche, o adevarată experiență muzicală și culturală pentru publicul din România și din țările învecinate.
În cifre, Stufstock se traduce prin: 200.000 de vizitatori, 14 scene, 86 de trupe românești, 48 de artiști străini, 108 lungmetraje și scurtmetraje și peste 700 de voluntari care au participat la organizarea și desfășurarea evenimentului.

Biletele pentru festival au fost deja puse in vanzare si sunt valabile pentru zilele de concert din 27 si 28 iulie. Acestea pot fi achiziionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro i bilete.ro, precum si prin partenerii acestora. Pretul unui bilet/zi este de 65 lei, iar pretul unui abonament in perioada de presale este de 99 lei (22 iunie-8 iulie).

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: