Skip to content

Monarchy – headliner la Berkstock 2012

iunie 28, 2012

Dupa ce Monarchy a fost aleasa sa cante pe scena B’Estfest Summer Camp 2012, formatia este singura din Romania invitata la Festivalul BerkStock din Bulgaria.

Formatia Monarchy a fost confirmata drept headliner la festivalul Berkstock ce are loc in orasul bulgar Berkovitza intre 28 – 30 iunie. Evenimentul si-a inceput istoria in 1998 iar in 2005 pe scena festivalului au urcat ca headlineri cunoscutii punkeri The Exploited.

Anul acesta, Monarchy este invitata pe 30 iunie la prima editie a festivalului dupa o pauza de sapte ani, alaturi de formatii de hardcore, heavy metal si alternative din Bulgaria.

Monarchy au fost confirmati si la B’Estfest Summer Camp, unde vor canta pe 8 iulie pe ROCK Stage, alaturi de alte nume romanesti si straine invitate pana acum in cadrul festivalului. Astfel, trupa bucuresteana adauga inca un festival important la portofoliul care include deja Rock the City si ARTmania Festival in 2011.

Formatia a lansat la jumatatea lunii mai primul album de studio, Feeding the Beast, un material cu noua piese care imbina sonoritati de progressive cu heavy metal, hard rock si chiar thrash metal, intr-un melanj unic si fresh. Cele noua compozitii au un caracter personal, atat prin intermediul versurilor
lui Dragos, solistul Monarchy, cat si prin amprenta pe care cei cinci membri au pus-o pe fiecare piesa in parte, prin sound sau prin tehnica.

Monarchy inseamna:

Dragos Cretu – voce

Iulian Rob – chitara

Cornel Stefan – claviaturi

Marian Leusteanu – bass

Herman „Hertz” Heidel – tobe

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: