Skip to content

Line-up final pentru concertul HATEBREED la Bucuresti

iunie 28, 2012

AVATAR si PSYCHOGOD (Romania) sunt trupele care intregesc line-up ul concertului pe care trupele HATEBREED si CRUEL HAND il vor sustine la Bucuresti in Ageless Club in data de 15 Iulie 2012.

AVATAR este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se permanent ca indentitate.

„The Alchemist”, primul album semnat Avatar, lansat in 2000, a devenit una dintre productiile de referinta ale metalului romanesc.

Trupa a sustinut de-a lungul carierei nenumarate concerte alaturi de nume precum Slayer, Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory, in Romania, Behemoth, Pungent Stench, Onkel Tom sau Soul Demise in afara tarii.

In 2010, Avatar au lansat, sub egida Metalfan Romania, albumul „Subjects of the Same Suffering”, un rezultat al colaborarii cu unul dintre cei mai cunoscuti sunetisti ai scenei metal mondiale, Tue Madsen, precum si cu Costin Chioreanu, artistul vizual din ce in ce mai vizibil pe plan european.

PSYCHOGOD s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank(chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.

In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.

Dupa cateva modificari de formula, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal, thrash metal.

Trupa lucreaza la primul material discografic, preconizat sa apara in cursul anului 2012.

Line-ul concertului din data de 15 Iulie va fi urmatorul:

Psychogod (RO)

Avatar (RO)

CRUEL HAND (US)

HATEBREED (US)

Biletele se pot achizitionadin reteaua Myticket.ro la pretul de 60 RON (inclusiv in seara concertului)

Atentie! Pentru acest eveniment numarul de bilete este limitat la 300.

CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehniclub si se afla langa Policlinica nr. 3) http://www.ageless.ro

Mijloace de transport: tramvaiele 1 si 19, autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Formatia Hatebreed concerteaza pentru a doua oara in Romania, insa pentru prima data din pozitia de headliner. Concertul sustinut in vara anului 2011 pe scena de la Rock The City a fost primit foarte bine de publicul din Romania, trupa dorind sa revina cu un show complet.

Hatebreed este in prezent una din cele mai importante trupe de hardcore din lume avand la activ 6 albume discografice si aparitii la cele mai importante festivaluri din lume: Nova Rock, Hellfest, Wacken, Bloodstock etc

Linkuri utile:

HATEBREED:

http://www.hatebreed.com

http://www.facebook.com/hatebreed

CRUEL HAND:

http://www.facebook.com/Cruelhand

http://www.twitter.com/cruelhand

AVATAR

http://www.myspace.com/avataromania

PSYCHOGOD

http://www.psychogod.ro

http://www.facebook.com/PSYCHOGOD

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: