Skip to content

Godsmack anuleaza recitalul din cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

Iunie 28, 2012

Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului vocal Sully Erna, trupa Godsmack este nevoita sa anuleze concertele pe care le mai avea de sustinut in Europa. Ca urmare, aparitia formatiei in Tuborg GreenFest powered by Rock The City este de asemenea anulata. Organizatorii evenimentului vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o alta data.

 

Solistul vocal al trupei Godsmack, Sully Erna, a fost examinat in cursul zilei de marti de medici americani in legatura cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat sa nu mai cante in urmatoarele saptamani, pentru a permite corzilor vocale sa se vindece. Diagnosticul medicilor se traduce prin anularea a nu mai putin de 12 concerte programate in Europa, inclusiv in Romania. Godsmack a apucat sa sustina in acest turneu doar doua concerte pe „batranul continent” (in Anglia si Belgia).

 

„Imi pare rau, Europa” spune cu regret Sully Erna. „Se pare ca nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public asa cum n-am avut de multa vreme… Belgia, ai fost de asemenea minunata. Cat despre restul Europei, unde n-am reusit sa ajungem de aceasta data, promit ca vom incerca pana vom reusi!” a mai spus artistul.

 

Sully Erna a mai precizat ca in proxima perioada, se va odihni si va face exercitii care sa-i readuca forma vocala care l-a consacrat. Organizatorii Tuborg GreenFest powered by Rock The City ii doresc solistului insanatosire grabnica.

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

 

Vineri, 29 iunie

Heaven Shall Burn        21:45 – 22:45

Celelalte Cuvinte           20:30 – 21:30

Timpuri Noi                  19:00 – 20:00

Luna Amară                 17:45 – 18:45

Old Green                    17.00 – 17:30

Portile se deschid:         16:30

 

 

Sâmbătă, 30 iunie

Machine Head              21:30 – 23:00

Godsmack                    19:45 – 21:00

Black Label Society      18:15 – 19:15

Soulfly                          16:45 – 17:45

Lacuna Coil                  15:30 – 16:15

Saxon                           14:15 -15:00

Sweet Savage               13:00 – 13:45

Portile se deschid:         12:30

 

Duminică, 1 iulie

Guns N´Roses              20:00 – 23:00

Evanescence                 17:45 – 19:00

The Cult                       16:15 – 17:15

Within Temptation        14:45 – 15:45

Ugly Kid Joe                13:45 – 14:15

Portile se deschid:         13:00

 

Nota: Fiecare seara a festivalului se va incheia la orele 23.

 
Recomandari generale

 

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.

Printre acestea se numara lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roaga publicul sa NU le aduca la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Pentru confortul participantilor la festival si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Punctul de acces in zona de concert este situat la intrarea in complexul Romexpo dinspre Piata Presei Libere.

 

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun. In situatia folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la pretul de 10 lei/zi, situate in cadrul complexului Romexpo, in parcarile C si D.

Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la festival a copiilor sub 12 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

 

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

 

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce si in Romania o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

 

Biletele pentru Tuborg GreenFest  powered by Rock The City sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

 

Informatii suplimentare legate de festival puteti gasi si pe pagina noastra de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: