Skip to content

Promoţie Ghost Fest la tRock – Iaşi: cumperi un bilet şi primeşti un tricou gratis

mai 30, 2012

Cavalleria Events participă pe 9 iunie la ediția târgului tRock din oraşul Iaşi. Compania va fi prezentă atât cu merchandise propriu cât şi cu o ofertă specială pentru biletele la festivalul Ghost: fiecare persoană care va achiziționa un bilet de o zi pentru Ghost (40 lei) va primi gratis un tricou, iar cei care intră în posesia unui abonament pentru ambele zile de festival (60 lei)  vor primi gratis un tricou + 1 bandană.

 

Ghost Fest 2012 se adresează iubitorilor naturii în general şi celor care îndrăgesc muntele în special. Evenimentul se desfăşoară pe 13 şi 14 iulie pe terenul de biatlon de la baza Cetăţii Râşnov. Festivalul va include, pe lângă concerte, ateliere de arte şi meşteşuguri, expoziţii de pictura, fotografie & artă tradiţională şi multe activităţi recreative.

 

Pe scenă vor urca: Secrets of the Moon (Ger), Trobar de Morte (Sp), White Walls (RO), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Leafblade (Marea Britanie), Sunset In The 12th House (RO), Allerseelen (Austria), Trei parale (RO), Whispering Woods (RO), EchO (Italia), Abstract Rapture (Luxemburg), Scarred (Luxemburg), Laonliness (RO), QuantiQ (RO) şi Wilder (RO).

 

Camparea, în campingul adiacent zonei de desfăşurarea a festivalului este gratuită pentru deţinătorii de bilet, în limita locurilor disponibile.

 

tRock – primul târg de merchandise și domenii asociate estetic fenomenelor rock şi  metal din România, ajunge pe 9 iunie în Iași. Evenimentul va fi gazduit de către The Rock Bar și va preceda concertul trupei bucureștene de death metal Sincarnate. În deschidere va evolua formația locală AIR (Almost In Rage). Accesul la concertul Sincarnate și AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club. Evenimentul din Iasi este realizat in parteneriat cu Asociaţia Culturală Manifest şi Beauty of Pain.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: