Skip to content

tRock 3 – Ediția de Iași

Mai 14, 2012

tROCK Editia 3

Debutând în toamna anului trecut în Bucuresti, cu ocazia concertului Venom, tRock – primul târg de merchandise și domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal din România, ajunge la începutul acestei veri în Iași. Evenimentul va fi gazduit de către The Rock Bar și va preceda concertul trupei bucureștene de death metal Sincarnate, concert deschis de formația locală AIR (Almost In Rage) .

Construit în jurul unui concept specific underground, și anume tape-trade-ul, tRock își dorește să creeze de fiecare dată ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile și distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC și accesorii cat și colecționarii particulari pasionați de schimb sau vanzări de materiale audio-video noi și second hand.

Deși centrat pe această idee, tRock sprijină și încurajează orice domeniu asociat acestei mișcări, cum ar fi media, literatură, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictură și altele. În acest sens, tRock rămâne deschis pentru participarea oricărui doritor care consideră că profilul acestui târg i se potrivește și iși propune ca dincolo de aspectul comercial inerent să devină un motor și un exemplu de coeziune într-o țară a carei scena rock și metal pare să ducă lipsă de aceasta.

tRock este un eveniment de zi relaxat, desfășurat pe o plajă orară generoasă, încă de la primele ore ale dimineții și până seara, fapt care în viziunea organizatorilor constituie premiza ideală pentru ceea ce ar trebui să fie scopul major a unei astfel de întruniri: crearea platformei propice stabilirii de parteneriate și poate chiar mijlocirea unor legături de prietenie durabile.

De aceea, Romanian Thrash Metal Club în parteneriat cu Asociația Culturală Manifest și Beauty of Pain, vă invită sâmbătă – 9 iunie, cu începere de la ora 10:00, la tRock – Ediția de Iași, eveniment ai carui participanți până în acest moment sunt:

Beauty of Pain
Bestial Records
Darmoth Distro
Twilight 13 Media
Taine Records
Cavaleria Events
Festivalul Artmania
Axa Valaha Distro
Romanian Thrash Metal Club

Lista rămâne deschisă oricărui doritor care consideră că se încadrează în acest concept.

Participarea la târg, atât ca expozant cât și ca vizitator este gratuită. Cei care doresc să participe ca expozanți se pot adresa organizatorilor printr-un email la contact@rtmc.ro.

Accesul la concertul Sincarnate și AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: