Skip to content

Transilvania Tattoo Expo – Sibiu 22-24 iunie

aprilie 27, 2012

Don Fat (Spania), Benjamin Moss (SUA), John Montgomery (SUA), Tony Mancia (SUA), Cristian Benvenuto (Argentina), Miranda Israel (Mexic), Mana Tahititatau (Noua Zeelandă), Attila de la BizzArt (România), John Maxx de la Radical Ink (România) și alți artişti consacraţi din întreaga lume vin la Sibiu să promoveze tatuajul ca artă.

Aproape 60 de artiști din 19 țări au confirmat deja prezența la ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo, eveniment ce va avea loc la Sibiu, în perioada 22-24 iunie. Lista completă cu artiștii confirmați poate fi consultată pe site-ul: http://www.tattooexpo.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Photobucket

Fie că vorbim de tatuaje tradiționale maori, realiste, stil japonez, tribale, alb-negru, color, mari sau de mici dimensiuni, toate vor putea fi realizate sau admirate în cadrul celei de-a patra ediții a convenției de la Sibiu, considerată cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est prin numele mari pe care le aduce an de an.

Photobucket

Tema ediţiei din acest an este “Updated by Rock”, evenimentul oferind publicului spectator o serie de activităţi conexe concursurilor de tatuaje: expoziţii de pictură şi grafică, concerte rock susținute de tribute band-urile unor trupe celebre, workshopuri și filme documentare.

Pentru cei care iubesc tatuajele evenimentul reprezintă o șansă unică de a-i întâlni pe cei mai mari tatuatori din lume. Pentru această comunitate, pentru cei plini de prejudecăţi şi pentru marea majoritate, cei care nu au suficiente informaţii despre acest curent artistic, Transilvania Tattoo Expo reprezintă un liant, o platformă culturală care facilitează exprimarea liberă în cele mai originale moduri.

Photobucket

Transilvania Tattoo Expo 2012 este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Shopping City Sibiu, Murfatlar și Promo Management.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: