Skip to content

Sarmalele Reci lanseaza albumul ”Haos.ro” in Hard Rock Cafe

Aprilie 25, 2012

Vineri, 18 mai, in Hard Rock Cafe (Șos. Kiseleff 32), trupa Sarmalele Reci sustine concertul de lansare a albumului „Haos.ro”.

„Haos.ro” este un produs tipic Sarmalele Reci, continand zece cantece in stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. Albumul este o productie Gazeta Sporturilor & Sarmalele Reci, cu sprijinul Rock FM, si va fi disponibil pe piata din data de 9 mai, cand apare impreuna cu Gazeta Sporturilor, la toate punctele de difuzare a presei.

Photobucket

Sarmalele Reci sarbatoresc lansarea noului album prin concertul ”Haos.ro”. Fanii Sarmalele Reci si iubitorii rock-ului de calitate sunt invitati vineri, 18 mai in cel mai prestigios club de rock bucurestean. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vlady Sateanu sunt pregatiti pentru un concert care sa ii bucure pe toti.

„Haos.ro” e o stare de spirit, din pacate e starea Romaniei de azi. Asa cum s-au definit de la inceput – „mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci” – , Sarmalele continua sa deranjeze, expunandu-si punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci cand abordeaza cu dezinvoltura chestiuni care privesc societatea actuala, cu note lirice, atunci cand subiectul abordat se refera la trairi intime.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe http://www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/sarmalele-reci-lansare-album-bucuresti-hard-rock-cafe-267191/event.html.

Un concert sustinut de Rock FM si Gazeta Sporturilor.

Parteneri media: Sunete, Zile si Nopti, Jurnalul National, Maximum Rock, Metalhead, Bestmusic, Iconcert, Ring, Realitatea.net.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: