Skip to content

Bilete VIP la concertul Krypton Reunion

aprilie 23, 2012
tags:

In data de 10 mai, la The Silver Church, se suna adunarea pentru „Krypton Reunion”. Apreciata si iubita de generatii diverse, trupa Krypton se reuneste in formula de aur. Fanii au la dispozitie si categoria de bilete VIP, care asigura locuri preferentiale, la mesele din separeurile de langa scena.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim si pe http://www.rezervariclub.ro , la pretul de 50 de lei. Numarul biletelor VIP este limitat, iar pretul acestora nu se va modifica nici dupa perioada de pre-sale.

Trupa Krypton se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca „formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan „Lapi” Lupu, Gabriel „Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa în cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca „Fetele cu ochii verzi”, „Cheama-ma” sau „Am crezut in ochii tai”.
Photobucket

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

Asadar, pe 10 mai, în The Silver Church, va invitam la concertul care celebreaza „Krypton Reunion” si deschide o pagina noua in istoria rock-ului autohton.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas și Carturesti, online pe http://www.eventim.ro şi http://www.rezervariclub.ro .

Un concert sustinut de Rock FM.

Reclame
One Comment leave one →
  1. aprilie 24, 2012 01:08

    Felicitari si mult succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: