Skip to content

Christ Agony, Angerseed, Malpraxis in seara asta in Cluj

aprilie 21, 2012

Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita sambata, 21 aprilie la concertul Christ Agony, Angerseed & Malpraxis live in clubul The King din Cluj-Napoca.
Evenimentul este parte a turneului Eastern Moonlight Tour (by Axa Valaha) sustinut de Christ Agony in lunile aprilie/mai in mai multe tari din Europa.
Christ Agony (Polonia) promoveaza prin aceasta serie de concerte cel mai recent album „NocturN” (Mystic Production, 2011), rezultat al celor peste 20 de ani de experienta death metal a membrilor componenti: Cezar – voce, chitara, Tomasz „Reyash” – Bass, voce, si Paul Jaroszewicz  – cunoscut din Vader, Soul Snatcher – la tobe, in locul lui Inferno, cel care figureaza in componenta de inregistrare a albumului in studio.
Principalul support act al polonezilor in turneul din aceasta primavara este Angerseed (Ungaria) din Debrecen, adeptii death metalului de factura old-school.
Malpraxis revin pe scena clujeana cu un setlist axat pe compozitiile noi ce vor face parte din viitorul material discografic.

The King este situat pe strada F.D.Roosevelt nr. 2 – langa Casa Matei. Biletele se vor gasi la intrare la pretul de 10 RON.
Concertul va incepe la ora 19.00.
!!Keep supporting extreme music!!
Hatework Crew.
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: