Skip to content

Anneke Van Giersbergen – „Everything is Changing” la Bucureşti

aprilie 11, 2012

Mai sunt mai puţin de două săptămâni până când fosta voce a trupei olandeze The Geathering, Anneke Van Giersbergen, revine în România. Ea susţine pe 22 aprilie un concert în clubul Silver Church din Bucureşti.

Anneke ajunge în Bucureşti în cadrul turneului European ce urmează lansării albumului “Everything is Changing.” Produsul include 12 piese, a ieşit pe piaţă pe 20 ianuarie 2012  şi deja se bucură de o ascensiune fulminantă în topurile din Olanda. Iar video clipul oficial al piesei “Take Me Home”, inclusă pe noul album, poate fi urmărit mai jos:

Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet, cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada în care a activat alături de The Geathering (1994 – 2007), şi nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 – 2010).

În decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice, şi a avut numeroase colaborări cu nume de prestigiu ale scenei rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema şi Devin Townsend

Anneke van Giersbergen va evolua la Bucureşti alături de întreaga sa trupă de acompaniament, formată din trei muzicieni olandezi cunoscuţi pentru activitatea alături de Garcia Plays Kyuss şi Celestial Season. Printre aceştia se numără şi soţul său Rob Snijders.

Concertul Anneke van Giersbergen de la Bucureşti va fi o seară memorabilă pentru fanii muzicii rock.

Biletele s-au pus în vânzare în reţelele Eventim, MyTicket şi Biletoo. Le puteţi cumpăra atât online de pe, şi cât şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librăriile Adevărul, Diverta, Unirea, Muzica şi librăria Eminescu.

Preţ bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door).

Numărul de bilete este limitat, pentru ca publicul să se simtă cât mai confortabil.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: