Skip to content

TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City 2012

Aprilie 4, 2012

Avem toate motivele să anunţăm că Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se anunţă cel mai interesant festival rock al anului din România. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, veţi putea vedea multe formaţii în premieră în România, multe nume mari pe scena rock internaţională, dar şi o serie de formaţii româneşti.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani şi în România, a dat naştere unora dintre cele mai puternice spectacole internaţionale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei, oferind iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu mondial precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuţi, Tuborg Green Fest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toată lumea asociază brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentaţii de muzică live. Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare a patra ediţie a Tuborg Green Fest, pentru că am pregătit numeroase surprize în stilul Tuborg. Seria de concerte va fi în topul celor mai captivante evenimente muzicale ale anului, mai ales că au confirmat prezenţa alte trei trupe cu notorietate: Evanescence, Soulfly şi Heaven shall Burn”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Cele mai recente confirmări

Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage şi Within Temptation, confirmăm oficial prezenţa la festival a celebrului grup american EVANESCENCE, dar şi a celor de la SOULFLY şi HEAVEN SHALL BURN.

EVANESCENCE este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internaţională. Încă de la albumul de debut, ”Fallen”, formaţia americană a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. ”Fallen” a oferit trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut cu numele ”Evanescence”, intrat în Billboard pe locul 1 secţiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums şi the Hard Rock Albums.

SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus perfect de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele ”Enslaved”. Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album aşteptat chiar şi de fanii Sepultura.

HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activează din 1996, timp în care a editat 6 albume de studio, dar şi un DVD interesant numit Bildersturm. Axat pe sonorităţiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influenţe americane, dar şi o excelentă atitudine live probată printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la Bucureşti va fi o altă premieră în România şi o bună ocazie de a vedea la lucru un grup despre care noua generaţie de rockeri are cuvinte de laudă.

 

Romanian Rock Day

29 iunie 2012 va fi o zi rezervată formaţiilor româneşti, ocazie cu care veţi vedea la lucru atât trupe în plină afirmare, cât şi formaţii de calibru.

Aşa cum deja ştiţi, acest festival a promovat de fiecare dată şi formaţiile româneşti şi în 2012 vom face acelaşi lucru. Deocamdată nu vă putem dezvălui numele lor, dar, în viitorul apropiat, vă vom da toate informaţiile despre Romanian Rock Day în exclusivitate pe site-ul festivalului, Tuborg, Eventim.ro şi a partenerilor noştri media.

Desfăşurător Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Prezenţa formaţiilor pe zile a fost stabilită, iar ordinea este următoarea:

Vineri – 29 iunie 2012 – Romanian Rock Day

Sâmbătă – 30 iunie 2012

PENTAGRAM

SAXON

SOULFLY

BLACK LABEL SOCIETY

GODSMACK

MACHINE HEAD

Duminică – 1 iulie 2012

SWEET SAVAGE

UGLY KID JOE

WITHIN TEMPTATION

THE CULT

EVANESCENCE

GUNS N’ROSES

Bilete:

În urma cererii publicului de a avea şi bilete pe cele trei zile, organizatorii au decis să le facă pe plac şi, mai mult, va exista şi o perioadă promo de achiziţionare a biletelor.

Preţuri promoţionale – Discounted Early Bird – până în 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1 Normal Circle – 50 lei

Ziua 1 Golden Circle – 70 lei

Ziua 2 Normal Circle – 120 lei

Ziua 2 Golden Circle – 170 lei

Ziua 3 Normal Circle – 140 lei

Ziua 3 Golden Circle – 210 lei

După data de 15 mai 2012, preţurile vor deveni:

Ziua 1 Normal Circle – 70 lei

Ziua 1 Golden Circle – 90 lei

Ziua 2 Normal Circle – 140 lei

Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei

Ziua 3 Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle şi Golden Circle vor rămâne la preţul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la preţul de 450 lei.

Biletele sunt în vânzare, în exclusivitate, prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

Acces public

Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie, şi duminică, 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor va fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, orele 13.00.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: