Skip to content

Jack The Ripper alaturi de Theatres des Vampires in Romania

martie 6, 2012

JTR Sickert vor urca pe scena clubului Wings din Bucuresti, pe data de 19 aprilie, alaturi de italienii de la  Theatres des Vampire. 

Numele de  „JTR Sickert” a fost dat dupa pictorul londonez al secolului 19, Walter Richard Sickert, care se pretinde a fi fost faimosul Jack The Ripper.

 

Iata cateva detalii biografice:

https://www.facebook.com/JtrSickert

Trupa JTR SICKERT(Gothic/ Industrial) s-a format in in primavara anului 2005,  in Modena,  membrul fondator fiind chitaristului, compozitorului şi bateristul Daniele Rezzaghi.

Daniele a colaborat  cu  o serie de trupe locale de heavy metal, cum ar fi Despise şi Hateblasted. Dupa o perioada, dorind sa-si indeplineasca visul,   a  inceput sa compuna muzica electronica si a lucrat ca techno DJ.

Scanteia ce a declansat aparitia JTR, a fost chiar Daniele si imbinarea celor doua stiluri: muzica electronica si heavy metal.

Lui Daniele  i s-au alaturat Tiziano Panini, fostul vocal Neronova, şi cea care avea sa-si inceapa cariera muzicala atunci, solista  Erika Miraglia.

Datorită intrării in formatie a fostului baterist  de la  Red Pill , Federico Bonora,  şi a lui Mantovani  Claudio, basistul,  care a lucrat cu una dintre cele mai faimoase trupe de rock  din Modena , formatia  a luat forma completă şi a fost numita JTR SICKERT.

Dupa un an de la formare, trupa a inceput colaborarea cu Fear Studio pentru a inregistra un demo cu 4 piese, numit “Everything Is Growing Old”,care a fost foarte bine cotat, in revistele de specialitate.

Trupa a continuat cu o  serie de concerte de succes  urcand pe scena alaturi de nume mari ca: The Family, Godiva, Macbeth, Das Ich, Sadist, Vision Divine, Domine,Node etc.

Primul album „full” al formatiei a fost  ” You Deserve Panic „,  in 2009.

Tot in 2009 au lansat si videoclipul pentru ” Crystal Night „, una dintre piesele de pe album.

” You Deserve Panic ” a fost considerat ca cel mai bun album de gen in scena underground-ului italian şi a atras un mare numar de fani.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: