Skip to content

Christopher Amott a parasit ARCH ENEMY

martie 6, 2012

ARCH ENEMY au confirmat faptul ca se vor desparti de Christopher Amott, acesta fiind inlocuit de catre Nick Cordle (Arsis):

 “Ii multumim lui Christopher pentru toata perioada in care a lucrat alaturi de trupa si evident ii dorim succes in viitoarele proiecte. Din fericire, nici de o parte nici de alta nu au existat momente „dramatice”. Este cel cel mai bun drum pentru toti cei implicati. Christopher pur si simplu nu se mai simte in largul lui cantand metal extrem.”

“Am ales sa incepem deja repetitiile cu un nou chitarist alaturi de care vom termina turneul „Khaos Legions 2012″, cum fusese planificat.Suntem extrem de motivati si asteptam cu nerabdare sa ne promovam in continuare muzica.”

Photobucket

In locul lui Amott va fi primit chitaristul american Nick Cordle, in varsta de 26 de ani.. Despre noul membru, Michael Amott declara: “Nick a fost prima mea alegere pentru ca se potriveste cu tot ceea ce inseamna  Arch Enemy atat din punct de vedere melodic si tehnic cat si ca personalitate si dedicatie.”

In legatura cu decizia sa, Christopher a declarat: „Am parasit ARCH ENEMY pentru a-mi urma cariera solo. Voi continua sa foi activ in ceea ce priveste muzica, lucrand cu tot felul de stiluri — si asta nu exclude metal. Am inregistrat un nou album solo, ce urmeaza sa fie lansat in Aprilie.”

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: