Skip to content

D.B Stroyer Band (Italia) va deschide concertul Blaze Bayley din Silver Church (23 martie)

Februarie 25, 2012

Inainte ca fostul solist Iron Maiden faca un show din care nu vor lipsi piese precum „When 2 Worlds Collide”, „Futureal”, „Virus”, „Look for The Truth”, „Man on The Edge”, sau „The Clansman”, atmosfera va fi incalzita de D.B Stroyer Band.

Formatia italiana se manifesta muzical in zona heavy & hard rock, iar pentru seara de 23 martie promite un show de metal clasic.
Doar pana luni, 27 februarie, se mai pot cumpara bilete la acest concert la pretul de 40 lei, adică cu 30% reducere. Promotia a fost initiata chiar la solicitarea lui Blaze Bayley, care isi doreste ca cei care ii indragesc muzica să fie prezenti la concertul din Silver Church.

Promoţia este inca activa in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librariile Adevărul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro si http://www.blt.ro

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: