Skip to content

Concert lansare album TAGMA – Club Fabrica

februarie 25, 2012

Trupa Tagma si RockInside.ro ofera un martisor Rock prin lansarea noului album “Omul fara fata”, al trupei Tagma.

Lansarea albmului va avea loc joi, 1 Martie 2012, ora 20.00, în club Fabrica , strada 11 Iunie, nr. 50, Sect. 3. Bucuresti.

Trupa Tagma, aparuta in vara anului 2009, formata din Vio, Flory, Adi, Nutz ,Iuli si Ramo, ne ofera prilejul de a asculta îmbinarea clasicului cu rock-ul, dând nastere unui sound special. Inspiratia artistilor s-a conturat în zece piese, cuprinse în albumul “Omul fara fata”, abordând mesaje subtile si de mare actualitate referitoare la societatea în care traim, nefiindu-le teama sa îndrume si sa scrie despre dragoste, usor protestând împotriva a tot ce merge gresit în lumea asta si trebuie sa îi credem, au destul de mult de spus. Albumul este un material “mesagistic” si “muzical”, cum declara Vio. Toate piesele de pe primul album marca TAGMA sunt cântate în limba româna. Mai multe detalii pe site-ul http://www.tagmaband.ro.

Photobucket

Având parte de un concert extraordinar, invitati pe scena vor fi :

Up To Eleven, având pe Lax – vocal, Leo – chitara, Liviu – bass si Bobo – tobe, încântându-ne cu sound-uri de metal, grunge si alternativ.

Redox, trupa ce-a pornit la drum în mai 2007, compusa din Bianca – Voce, Ionut – Voce, Bogdan – Guitar, Alex – Bass, George – Tobe, bazându-se pe niste tobe agresive, riffuri sacadate si voci pline foarte complementare.

Astero, formata în mai 2009 în Bucuresti, este compusa din Laura – voce, Claudiu – tobe, Radu – bas si Vlad – chitara, îmbinând în piese influente variate în stilul rock alternativ.

Pretul de intrare va fi de 20 de lei, o „surubelnita” (vodca + suc de portocale) din partea Fabrica si un martisor fiind cadoul trupelor pentru fiecare persoana feminina din sala.

Proiectul RockInside s-a nascut în primul rând din placerea de a asculta muzica româneasca rock/folk si toate celelalte derivate si este creat din dorinta de a tine fanii aproape de trupele lor de suflet, asadar concertul de lansare a noului album Tagma va aduna toti iubitorii de muzica adevarata, în club Fabrica.

Club Fabrica –  Str. 11 Iunie, nr 50, Bucuresti

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: