Skip to content

ALTERNOSFERA (s)pune „Virgula” pe 25 Februarie in Galaţi – Club Zodiar

februarie 24, 2012

Rock Events susţin turneul de lansare a noului album „VIRGULA” al binecunoscutei formaţii din Republica Moldova, ALTERNOSFERA.
Este un turneu de concerte incendiare în cele mai mari cluburi din ţară.
In deschidere alături de ei vor concerta si trupele: Synops, Toy Machines ( Cluj) şi Changing Skins ( Braşov , Bucureşti).
Albumul de faţă reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei ALTERNOSFERA, numit EPIZODIA cu 3 CD-uri componente: VIRGULA, 3 şi 14. Partea a doua şi a treia urmează a fi lansate pe parcursul anului 2012.
Chintesenţa tripticului EPIZODIA gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π datorită relaţiei sale cu natura cercului este inseparabilă de sferă şi univers. Conceptul EPIZODIA îşi propune să devină inseparabil de ALTERNOSFERA şi universul său: publicul.
VIRGULA reprezintă miezul tripticului EPIZODIA, titlul pe care îl poartă al 3-lea album cu 14 piese: 3,14. Virgula separă şi uneşte în acelaşi timp întregul de fracţionar, raţionalul de iraţional, realitatea de vis, sentimentele distincte şi episoadele discrete de şirul continuu al vieţii, şir plasat în labirintul existenţei.
În susţinerea albumului pe 1 februarie, va fi lansat videoclipul piesei „Aruncă-mi”. Un alt videoclip se află în pregătire şi urmează a fi o surpriză pentru ascultătorii fideli. De asemenea, în perioada imediat următoare, fanii formaţiei se vor bucura de înregistrările live a şapte piese din album, primele doua fiind deja disponibile pe canalul official al formaţiei pe youtube (Muta, Virgula).
În prezent componenţa formaţiei este:
• Marcel Bostan – Voce, Clape (fondator, 1999 – prezent)
• Eugen Berdea – Tobe
• Victor Coșparmac – Chitară Bass
• Marin Nicoară – Chitară, Clape (ianuarie, 1999 – prezent)
• Sergiu Aladin – Chitară, Clape
Dacă în primii ani de existenţă formaţia îşi căuta tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumuland experienţă, înregistrând primele demo-uri si schimbând de-a lungul timpului atat componenţa cat si direcţia muzicală, trupa ajunsa la maturitate are acum un stil propriu, inconfundabil.
ALTERNOSFERA inseamnă experienţa rockului alternativ melodic, cu clapa care `duce` toată melodia. Versurile sunt de cele mai multe ori de dragoste, având insă şi conotaţii sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică in momentul de faţă pe piaţa muzicală basarabeană.
Începând cu 3 februarie ALTERNOSFERA ( s)pune „Virgula” in cele mai mari cluburi din ţară dupa cum urmeaza:
3 februarie (vineri) Iaşi , club Underground
5 februarie (duminică) Braşov , Club Rockstadt
25 februarie (sambată) Galaţi , Club Zodiar
2 martie( vineri) Cluj, Euphoria Music Hall
3 martie (sambată) Bacău , Club The Stage
16 martie Timişoara , SETUP VENUE
31 martie Bucuresti, SAFE HOUSE.

Parteneri media: Rock Fm, Zoom Tv, Jurnalul national, Romania Libera, Zile si Nopti,metropotam,port.ro,metalhead,maximumrock,rockstage,rockon,metalfun,iconcert.ro,vinsieu.ro,muzicabuna.ro,bestmusic.ro,thegig.ro,urban.ro,etc.
Organizator: Rock Events
http://www.rockevents.ro
Biletele sunt disponibile începând cu 25 ianuarie în reţeaua naţională Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Cărtureşti şi Humanitas şi pe http://www.eventim.ro. sau în ziua de concert la locaţie. Preţul unui bilet este 15 Ron la presale, si 20 Ron în ziua de concert.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: