Skip to content

Schimbari de componenta in FEAR FACTORY

Februarie 22, 2012

FEAR FACTORY se afla pe ultima suta de metri cu albumul „The Industrialist”, de al carui mixaj s-a ocupat Greg Reely (PARADISE LOST, FRONT LINE ASSEMBLY, SKINNY PUPPY) si co-produs de trupa si de catre Rhys Fulber (FRONT LINE ASSEMBLY, PARADISE LOST), cu piese aditionale aranjate de Logan Mader (DEVILDRIVER, CAVALERA CONSPIRACY, SOULFLY).CD-ul va fi lansat in Europa prin AFM Records iar in S.U.A. prin Candlelight in vara acestui an.

FEAR FACTORY l-au recrutat la chitara bass pe Matt DeVries (ex.CHIMAIRA, SIX FEET UNDER), ce l-a inlocuit pe Byron Stroud (in prezent bassist la 3 INCHES OF BLOOD).

Cazares si vocalistul Burton C. Bell declara: „suntem foarte incantati sa il avem pe Matt la bass in cadrul FEAR FACTORY. Simtim ca este o schimbare binevenita pentru formula live.Este un prietenvechi si un muzician deosebit si se va integra perfect in „arma” FEAR FACTORY”.

Photobucket

DeVries:„Am fost rugat de catre Dino si Burton sa ma alatur uneia dintre trupele mele preferate. Am fost fan al FEAR FACTORY inca din 1992 si nu pot fi mai incantat de atat sa pot face parte din aceasta trupa. Am impartit scena de nenumarate ori si acum sunt chiar entuziasmat ca vom canta efectiv impreuna.”

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: