Skip to content

Promotie la biletele pentru spectacolul „Todes Ballet”!

februarie 22, 2012

Promotie la biletele pentru spectacolul „Todes Ballet”! Zilele acestea, biletele la spectacolul Todes Ballet sunt mai ieftine!

Celebra trupa Todes Ballet a inclus si Romania pe lista tarilor ce fac parte din turneul de primavara al trupei in 2012. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 6 aprilie!

„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro ofera tuturor celor ce doresc sa vina la spectacol sansa de a cumpara un bilet ce costa cu 15 procente mai putin! Oricine cumpara in perioada 23-26 Februarie 2012 un bilet la spectacolul „Todes Ballet” va beneficia de o reducere de 15%, indiferent de categoria de pret aleasa!

Photobucket

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, 23-26 Februarie) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.

In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Condusa de nu mai putin celebra coregrafa Alla Duhova, trupa de dans modern Todes Ballet este recunoscuta la nivel mondial pentru colaborarile cu Michael Jackson, Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz II Men si alte vedete internationale. In cei 25 de ani de existenta Todes a sustinut spectacole cu casa inchisa pe scene din intreaga lume, din Rusia pana in America si din Israel pana in Coreea de Sud.

Preturile biletelor pentru spectacolul TODES BALLET sunt urmatoarele: 300 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei 250 lei – Categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei 200 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei 150 lei – Categoria 4 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei 100 lei – Categoria 5 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei 50 lei – Categoria 6 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 42.5 lei Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform acestuia, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe http://www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: