Skip to content

IMPLANT PENTRU REFUZ si FLESH RODEO in Wings Club

Februarie 19, 2012

Formaţia timişoreanã de hardcore IMPLANT PENTRU REFUZ va  susţine joi, 23 februarie, un concert în Clubul Wings din Bucureşti, alaturi de invitatii sai din Bucuresti, trupa FLESH RODEO.

Fondatã în 1995 la Timişoara, formaţia IMPLANT PENTRU REFUZ este compusã din vocaliştii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Ştefan Czifrak, chitariştii Valentin Popescu & Rãzvan Nicov şi toboşarul Paul Bologan. Trupa are la activ 6 albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara feţe (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Otheroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.
Incepand de vara trecuta, IMPLANT PENTRU REFUZ au inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi („A Singular Call”, „Break the Flow”, „March to the End”) au putut fi ascultate la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, dar si in cadrul show-lui din Wings, din luna noiembrie a anului trecut. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din 23 februarie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com)
http://www.myspace.com/implantpentrurefuzband
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

Photobucket
FLESH RODEO este o trupa de alternative metal din Bucuresti, care a concertat pentru prima oara in martie 2011, dupa 3 ani de schimbari de componenta si repetitii. In aproape un an de la debut au adunat 16 apariţii live alături de: Astero, Alternativ Quartet, White Ash, Luna Amară, Monolit, Umbre & Lumini, Up To Eleven, Interval, Redox, Breathelast, Semne, Uma Swan, Backstage Hero, Perfect Zero For Infinity, Coma, White Walls, Roadkillsoda, Karma To Burn si se pare ca nu se vor opri aici, pe 25 februarie impartind scena cu IMPLANT PENTRU REFUZ.
Sound-ul trupei inglobeaza influente Tool, Korn, Nirvana, Alice In Chains, Mike Patton si Primus, unele intr-o maniera directa, iar altele intr-un mod subtil.
FLESH RODEO inseamna Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitara solo), Alex Zamfir (chitara), Teo Antim (bass) si Cioghy (tobe).
http://fleshrodeoband.blogspot.com/
http://www.facebook.com/fleshrodeo

 

Joi, 23 februarie, ora 21:00 – Club Wings – Str. Mihai Eminescu, nr 127 (fostul Cinema Viitorul)
Biletele se achiziţionează în seara evenimentului, la intrarea în club, pretul acestora fiind 15 RON.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: