Skip to content

Hexvessel – the 12th ritual

februarie 17, 2012

HEXVESSEL (UK/FIN) este o trupa noua de Psychedelic Forest Folk-Rock dar care la DBE 3 a reusit sa-i captiveze si sa-i fascineze pe toti cei prezenti, abordarea echipei lui Mat (ex-CODE/DODHEIMSGARD) fiind una originala, dar spectaculoasa! Mai mult, cei opt muzicieni s-au simtit extraordinar intre zidurile cetatii de la Alba Iulia, toti dorind sa se reintoarca la o noua editie.

Conditia DonisArt pentru ca o trupa sa fie din nou invitata la DBE este cunoscuta de ceva vreme: trupa trebuie sa prezinte ceva nou, sa lanseze un nou album sau concept. Pentru HEXVESSEL se pare ca planetele s-au aliniat in acest sens, astfel ca, in seara de 18 august, vom avea oportunitatea de a-i revedea la Alba Iulia. Haideti sa aflam ce crede Mat despre platforma DBE:

“Suntem foarte onorati sa fim invitati din nou la unul dintre cele mai intime si bogate, din punct de vedere artistic, festivaluri din Europa, un eveniment ce se desfasoara pe fundalul unei tari vechi si frumoase. Doru si echipa lui sunt cei mai tari! Alegerea unica a trupelor participante si organizarea evenimentului vorbesc de la sine despre pasiunea fata de ceea ce fac. Ma astept ca vestea despre acest festival sa se raspandeasca foarte repede si ca in viitor  va fi greu sa pui mana pe un bilet . Ca trupa, acesta este un festival la care ai canta si la care ai vrea sa te intorci ca fan si spectator multi ani – este o comoara ascunsa, un secret si o amintire ce va ramane cu tine pe viata.”

Continuarea aici

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: