Skip to content

Tiarra show special in deschidere la Diary of Dreams – din 29 februarie Silver Church

februarie 14, 2012

Una din cele mai longevive si apreciate trupe autohtone din zona gothicului simfonic, Tiarra, concerteaza in Silver Church, in deschiderea concertului Diary of Dreams.

Trupa activeaza din anul 2004 si are in componenta opt muzicieni cu backgrounduri diferite. Discografia formatiei cuprinde trei materiale: “Drama Per Musica” (2004), “Post Scriptum” (2008) si EP-ul “Le monde de tenebres,” lansat pe 26 ianuarie. Acesta din urma include trei piese originale si este disponibil gratuit pe www.tiarra.ro

Anda, solista trupei spune: “EP-ul este bine primit, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Abia asteptam sa urcam pe scena pe 29 februarie si sa delectam publicul atat cu piesele cu care s-au obisnuit cat si, desigur, cu melodi noi. Va fi un concert special, pentru ca vom prezenta o piesa in prima auditie, iar pe scena vom avea doi colegi noi, Corina la vioara si Stelian la tobe

Diary Of Dreams, una din cele mai bune trupe de Darkwave din lume, ajunge la Bucuresti pe 29 februarie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al trupei, “Ego:X”. Lansat in august 2011, albumul a fost descris de critica de profil ca “o experienta auditiva atmosferica, scaldata in egala masura in lumina si intuneric. Ego: X imbina cu maiestrie pianul clasic cu chitara electrica, sintetizatorul si bateria. Iar pasajele narative intense dau profunzime segmentelor vocale puternice si versurile provocatoare.

Showul din Silver Church va purta amprenta inconfundabila “Diary of Dreams”, iar set-listul va include atat piese noi cat si melodii deja cunoscute publicului din Romania.

Concertul va fi urmat de after-party-ul prezentat de Lux Noctis cu DJane Grace, ce va dura pana in zori. Intregul eveniment este organizat de The Silver Church Club.

Biletele se pot achizitiona din reteau Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si www.eventim.ro. Pretul este de 50 lei la presale sau 70 lei in ziua evenimentului.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: