Skip to content

ANTARCTICA in Madame Pogany – Vineri 17 februarie

februarie 14, 2012

Vineri, 17 februarie, de la ora 9 seara, ANTARCTICA revine la Madame Pogany cu un show glacial si deopotriva incarcat de vibratii sonore calde.

Trupa ANTARCTICA a fost infiintata in 2009 de catre Delia Opran (voce) și Ciprian Lemnaru (keyboards & electronics). A fost opening band pentru Morcheeba, in 2010, iar anul trecut, a participat la Festivalul B’estfest.

La finalul lui 2011, ANTARCTICA a lansat ”Explorers” (A&A Records), albumul de debut, cu un sound elaborat, in egala masura meditativ, ludic si melodic.

”Explorers” a fost bine primit de publicul bucurestean, iar piesele ”Don’t stop the dance”, ”Pase Magice” si ”Little Red Dress” au ajuns in Top Show Radio Guerrilla cu Bogdan Serban si Mihai Dinu.

Photobucket

ANTARCTICA propune o perceptie muzicala transcedenta, deschizand, de asemenea, drumul pentru o noua mentalitate in muzica romaneasca. Ne gasim inspirația in synth pop-ul anilor ’80, new wave și muzica electronica de avangarda, insa principala sursa de emanatie a muzicii pe care o facem ramane Antarctica, marele continent alb de la capătul Pamantului, taramul aurorelor australe și al Soarelui de la miezul noptii.”, spune Delia.

Pe 17 februarie, ANTARCTICA isi va face aparitia pe scena intr-o formula completa, alaturi de Tudor Scanteie, chitaristul trupei, din 2011, si Adrian Klein, in calitate de invitat special.

Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 -44, zona Piata Floreasca, Bucuresti

http://www.madamepogany.ro

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: