Skip to content

Trupa Partizan revine intr-o noua componenta. Primul concert in aceasta formula, joi, la Sibiu

februarie 13, 2012

Trupa Partizan si-a reintregit, recent, echipa, dupa ce la sfarsitul anului trecut a sustinut ultimele concerte avandu-i in componenta pe Robin (bass) si Radu Moldovan (tobe).

Astfel, joi, 16 februarie 2012, Partizan va sustine primul concert din acest an, intr-o noua formula, la Sibiu – Oldies Pub, de la 22.30, cu intrare libera.

Cine sunt noii membri ai trupei Partizan:

1. Florin Barbu – bass

 Este unul dintre membrii fondatori ai trupei  Partizan.

La un moment dat, drumurile noastre s-au despartit, dar iata-ma din nou … acasa”, spune Florin.

Fondator al www.xbass.ro – comunitatea bassistilor din Romania – Xbass este numele de scena, pe vremea cand era la Blazzaj. A cantat cu Blazzaj (fondator),  Timpuri Noi si Proconsul.

Florin a ajuns la Timisoara ca student la Medicina, pe ruta Sibiu – Medias – Resiţa, insa dupa trei ani de studiu a renunţat la facultate in favoarea muzicii. A invaţat singur sa cinte la bas dupa ce, la 14 ani, si-a imprumutat bicicleta unui vecin in schimbul unei chitare bass, care-l fascina.

A absolvit „scoala strazii” cantand oricand, oriunde, dar nu orice.

2. Ionut Croitoru – tobe

A studiat violoncelul. Si pianul, ca instrument secundar.Dupa care a inceput “boala tobelor”. A cantat cu  Holocaust din Sibiu. In 1998, pentru o scurta perioada si vreo 2 concerte a fost tobosarul trupei Antract. A urmat o perioada de vreo 12 ani lucrand doar ca tehnician de sunet si lumini. In 2010,  impreuna cu vechi prieteni din Sibiu, a infiintat trupa de cover Oldiz Bend. Din trupa face parte si Florin Barbu, noul basist al trupei Partizan, cel care l-a intrebat, intr-o zi, mai in gluma, mai in serios : Nu vrei sa bati toba la Partizan?

Pe scurt, povestea Partizan incepe demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica. Si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa. Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001. Si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa o ia de la capat.

FOTO, de la stanga la dreapta:

Razvan Moldovan – chitara

Razvan “Bebe” Vandra – inginer de sunet

Florin Barbu – bass

Ionut Croitoru – tobe

Artan – voce

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: