Skip to content

Concert Taxi de Valentine’s Day, 14 februarie, Jukebox Venue

Februarie 13, 2012

Jukebox Venue are placerea de a va invita la petrecerea dedicata indragostitilor si celor care vor sa iubeasca. De Valentine’s Day in Jukebox Venue concerteaza trupa TAXI. Apoi, petrecerea continua cu dans pe cele mai frumoase piese de dragoste, interpretate de trupa Asha. De la ora 20:00 si pana la ziua serbam iubirea.

Chiar daca este o sarbatoare de import, trupa TAXI declinand in mod repetat invitatiile de a canta cu acest prilej, de aceasta data, lucrurile stau altfel. TAXI a fost cea mai ceruta trupa de catre publicul Jukebox pentru aceasta zi speciala. Piese ca “Mi-e dor si doare”, “Te vad in toate femeile”, “Jumatatea mea”, “Cele doua cuvinte” sau “NonStop” sunt in playlist-urile tuturor indragostitilor.

“Consideram ca dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi. Nu credem in Valentine’s Day, dar ne bucuram oricand sa cantam pentru indragostiti” – declara Dan Teodorescu.

E un moment bun ca indragostitii sa invete sa spuna “Cele doua cuvinte” “NonStop”.

Cei mai curajosi sunt invitati sa ramana pana la ziua si sa danseze, pe acordurile trupei Asha, care a pregatit un repertoriu special, incluzand cele mai frumoase piese de dragoste din muzica internationala cum ar fi:“Bed of Roses”, “Wonderful tonight”, “Always” si multe altele.

Jukebox Venue pregateste multe surprize pentru a colora petrecerea, inclusiv un meniu special dedicat Zilei Indragostitilor.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro si la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11). Pretul unui bilet este de 40 de lei. Recomandam tuturor celor care cumpara bilete sa isi rezerve din timp loc la masa. Rezervarea se face la numarul de telefon 0725927907.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Jurnalul National, ziarul Ring ,Magic FM, sapteseri, zoom, metalhead, Maximum Rock, Let’s rock, Rockstage, iconcert.ro,metropotam.ro, Bestmusic.ro, musicnights.ro, afterhours.ro, revista evenimentelor, muzicabuna.ro, urban.ro,infomusic.ro, sofresh, pubbing.ro, vinsieu.ro, inoras.ro, no3.ro, bestial.ro.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: