Skip to content

Trupa austriacă Allerseelen la Ghost Fest 2012 (Râşnov)

februarie 12, 2012

Trupa austriacă Allerseelen ajunge în premieră în România la Ghost Fest 2012. Formaţia activează încă din 1989 în zona folkului industrial, fiind cotată ca un promoter de marcă al genului.

Bazele trupei au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, bine-cunoscut în zona literaturii ce explorează aspecte ezoterice ale culturii Europene. În cei peste 23 ani de carieră, trupa a lansat peste 15 produse discografice şi a susţinut concerte în Europa, Rusia şi America de nord.  Prestaţiile live ale trupei sunt spectaculoase. Versiunile live ale melodiilor se diferenţiază adesea de variantele de studio, graţie manierei creative de manifestare a celor trei muzicieni. Allereseelen va ajunge în România în formula: Christien H – percuţie, Noreia – bas şi Gerhard Hallstatt – voce şi va urca pe scena Festivalului Ghost pe 14 iulie.

Allerseelen – Kastanienlied:

Festivalul Ghost 2012 se va desfăşura în perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza  cetăţii Râşnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural  ce reuneşte o formă variată de manifestări artistice şi activităţi recreative, într-un cadru natural, îndepărtat de aglomeraţia citadină.

Serile vor fi rezervate concertelor, alte două nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania) şi The Moon & the Night Spirit (Ungaria).

Iar pe durata zilei, celor prezenţi li se oferă posibilitatea de a-şi petrece timpul în zona de activităţi complementare. In spiritul apropierii de valorile tradiţionale aceasta va include: ateliere de arte si meşteşuguri, expoziţii de pictura, fotografie & arta tradiţionala, reprezentaţii  & demonstraţii de re-enactment, proiecţii de film, concurs de poezie,  carnaval.

Biletele  au fost puse deja  în vânzare, fiind disponibile on-line în reţelele  www.biletoo.ro, www.blt.ro, http://www.bilet.ro, www.eventim.ro, ww.blt.ro şi la filiala  Bestial Records din Bucureşti.

Preţul biletului pentru o zi de festival este 35 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 60 de lei. Camparea în spaţiul special amenajat din proximitatea festivalului, este inclusă în preţ.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: