Skip to content

Al doilea album ”Linear black trees” al proiectului Cursed Cemetery a fost lansat la Banatian Darkness Records

februarie 6, 2012

Cel de-al doilea album ”Linear Black Trees” al proiectului Cursed Cemetery a fost lansat in 5 februarie 2012 on-line la Banatian Darkness Records.

Dupa debutul din 2008 ”Dead Souls Madness”, care a fost primit foarte bine si editat si in Germania de catre casa de discuri Black Hate Prod (Make a Change… Kill Yourself, End, The Arrival of Satan etc.) proiectul s-a dezvoltat si mai mult cu ajutorul unui nou tobar, Ulfur (I am Thy Labyrinth), elaborand un concept de sase piese in care directia drone/slow ceremonial doom a fost completata cu un post-black metal elaborat si dominat de tente introspective si psihedelice. De asemenea participarea in calitate de invitat in cadrul unei piese a talentatului chitarist Ciprian Martin (Taine, Spectral)a adaugat o dimensiune speciala demersului conceptual si muzical.

Versurile vorbesc despre teme oculte, intunecate din natura salbatica, din lumea lui H.P. Lovecraft si E.A. Poe, comportamente deviante scapate de sub control, nebunie.

Membrii proiectului citeaza influente ca Wolves in the Throne Room, Altar of Plagues, Twilight, Khanate, House of the Low Culture, Esoteric sau Sunn O))) iar pe viitor planuiesc deja o continuare in patru capitole a lui ”Linear black trees”.

Photobucket

Hex Lecter – vocals

Fulmineos – guitars, bass, keyboards

Ulfur – drums

http://www.banatiandarkness.com

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: