Skip to content

Demis Roussos ’’incalzeste’’ Patinoarul Olimpic din Brasov in 7 aprilie!

februarie 3, 2012

Este oficial, in 7 aprilie Patinoarul Olimpic din Brasov se ’’incalzeste’’ la propriu. Pentru doua zile gheata va fi atent protejata si acoperita cu mai multe straturi de materiale pentru a sustine scena pe care va concerta Demis Roussos impreuna cu orchestra sa. Dupa ce a incantat fanii din Bucuresti in ultimii ani, iata in sfarsit Demis a acceptat provocarea de a sustine in Romania un turneu national.

Nerabdator sa viziteze orasul de la poale Tampei, renumitul castel al lui Dracula, dar si cetatea straveche din Brasov, Demis isi pregateste spectacolul cu care vrea sa ii cucereasca definitiv pe brasoveni.

Dupa cum bine se stie, legaturile lui Demis cu Romania sunt destul de stranse, una din fostele sale sotii fiind de origine romana, cu care de-a lungul anilor a pastrat o relatie stransa de prietenie, ajungand astfel sa cunoasca multe din obiceiurile si istoria tarii de care il leaga multe amintiri frumoase.

Poate tocmai datorita acestei legaturi, admiratia si recunoasterea fanilor romani sunt foarte importante pentru artist. Pentru concertul din 7 aprilie marele artist de origine egipteana pregateste multe surprize noi, dar ca de fiecara data nu va uita sa interpreteze piesele care l-au facut celebru: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind” !

Cu o cariera impresionanta de peste 44 de ani, timp in care a concertat pe marile scene ale lumii si a vandut milioane de discuri, Demis a avut sansa in 2009 sa isi interpreteze propriul rol in filmul bazat pe povestea vietii lui, produs de fiica lui Emily.

Spectacolul din Brasov incheie primul turneu national din Romania, turneu ce va dura o saptamana si va incepe in 1 aprilie in Timisoara, trecand prin Iasi si Sibiu.

Pentru toti cei ce doresc sa petreasca o seara magica alaturi de Demis Roussos, biletele se vor pune in vanzare incepand de maine 3 februarie in urmatoarele locatii:

– Flanco – Unirea Shopping Center, Bd. Garii

– Adevarul – Str. Michael Weiss nr 9

– Patinoarul Olimpic – Str. Turnului nr5

si online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro

Preturile biletelor pentru spectacolul din Brasov vor fi urmatoarele:

Categoria Vip – 250 lei

Categoria 1 – 200 lei

Categoria 2 – 150 lei

Categoria 3 – 100 lei

Categoria 4 – 50 lei

Spectacolul Demis Roussos din Brasov face parte din primul turneu national Demis Roussos si este organizat de Project Events!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: