Skip to content

Demis Roussos revine in Romania in aprilie pentru un turneu national!

februarie 1, 2012

Dupa cativa ani in care Demis Roussos a incantat publicul din Bucuresti, la insistentele fanilor, maestrul a acceptat provocarea de a ne cunoaste tara in cadrul unui turneu national si de a incanta fanii romani din Timisoara, Sibiu, Brasov si Iasi! Turneul va incepe in 1 aprilie in Timisoara la Sala Olimpia, pentru ca in 3 aprilie la Sala Sporturilor maestrul sa incante fanii din Iasi, iar in 5 aprilie Sala Sporturilor din Sibiu se va bucura vocea impunatoare si de prezenta incantatoare a lui Demis Roussos, urmand sa incheie turneul national in 7 aprilie la Patinoarul Olimpic din Brasov!

 
Photobucket

Daca pana acum fanii din Romania erau obisnuiti cu concertele maestrului de Craciun, pentru acest turneu, Demis Roussos pregateste un spectacol nou, cu multe surprize si piese noi interpretate de marele artist in maniera sa unica.

Desi structura spectacolului va fi una cu totul noua, maestrul va interpreta si  melodiile care l-au transformat in idol pentru mai multe generatii:„Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind” !

 

Cu o cariera impresionanta de peste 44 de ani, milioane de discuri vandute in intreaga lume si  serii de concerte greu de contorizat pe toate continentele, Demis Roussos a reusit sa cucereana inimile fanilor de pretutindeni.

 

Preturile biletelor  pentru spectacolele din Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov vor fi anuntate ulterior.

 

Pentru spectacolele din cadrul turneului national Demis Roussos biletele se vor putea achizitiona incepand cu data de 1 februarie. Acestea se vor gasi in toata reteaua BILETOO.RO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, bilet.ro,  blt.ro si myticket.ro, iar local in:

 

Iasi

– Agentia Marilor Spectacole – Stefan cel Mare nr 8A

– Flanco, Str. Silvestru nr 11

– Libraria Adevarul, Str. Stefan cel Mare si Sfant nr 4

– Diverta, Moldova Mall, Str Palat nr 1

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: