Skip to content

Concert AVENUE in Tribute Club

ianuarie 31, 2012
tags:

AVENUE va concerta Vineri 3 Februarie in Tribute Club din Bucuresti. (Calea victoriei nr. 118)

Concertul incepe la ora 23:00
Intrare 30 RON

Photobucket

Trupa AVENUE a fost infiintata in anul 2004 , an in care a aparut si primul album al trupei „ASHA…incepe” la Media Pro Music.

Din anul 2005 devine o trupa exclusiv de cover-uri si sustine peste 800 de concerte in majoritatea cluburilor de profil din Bucuresti si din tara, dar si la petreceri private si corporate. In anul 2005 canta la Kiev in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a …Romaniei iar in 2006 sunt prima trupa care canta in incinta Reichstag-ului german.

In anul 2008 sunt invitati sa deschida concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum si pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.

In februrie 2011, Marius Mirea, Stefan Orfescu si Ionut Serbana coopteaza in formatie doi vocalisti de exceptie: Cristi Nistor si Oana Puscatu, precum si un instrumentist extraordinar la clape – Andrei Vasilache, schimband vechiul nume al trupei in AVENUE.

Cristi Nistor este una dintre cele mai bune voci tinere ale muzicii romanesti, are la activ multe premii castigate la festivaluri consacrate de muzica, printre care si Festivalul de la Mamaia si Cerbul de Aur. A devenit cunoscut cu piesa „Coji de portocale”, precum si datorita compozitiilor personale pentru mai multi artisti.

Oana Puscatu a castigat in anul 2007 locul al II-lea la concursul Megastar iar in prezent este studenta la Academia Nationala de Teatru si Film.

In noua formula, AVENUE a avut deja mai multe concerte in cluburile din Bucuresti si din tara si aparitii la emisiunile „Atentie, se canta!”(TVR2), „Timpul Chitarelor”(TVR2), „Sala de repetitii”(Radio3Net), „Focus Monden”(Prima TV).

Componenta AVENUE :

CRISTI NISTOR – voce
MARIUS MIREA – bass,voce
STEFAN ORFESCU – chitara, voce
ANDREI VASILACHE – clape
IONUT SERBANA – tobe
OANA PUSCATU – voce, backing vocals

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: