Skip to content

Moonlight Breakfast se aude la Radio Superfly FM Viena

ianuarie 26, 2012

Piesa „Play”,  semnata  Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena, anunta membrii trupei.
“Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie, de la Moonlight Breakfast.

Povestea piesei Play:

“Varianta instrumentala a pieseifusese compusa, initial, pentru un spot. Dar ne-a placut atat de mult ce a iesit, incat, pana la urma, ne-am hotarat sa o pastram. Asa ca am facut o linie si niste versuri „in joaca” si a aparut „Play”, – Bazooka.

“Era o vreme perfecta pentru a iesi din casa, asa ca „Let’s go outside and play” a venit foarte natural. Mesajul e ca ar trebui sa ne bucuram de ziua de azi, de muzica, de oameni, de tot . Smile more, worry less!”, – Christie.

Povestea Moonlight Breakfast:

Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top.

De asemenea, piesaa stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestui radio.

Photobucket

Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass & chitara electrica, Aditza – chitara, clape & sampler si Christie – voce, iar stilul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk, “retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei.

Moonlight Breakfast isi va lansa primul album – “Shout” – anul acesta.

Mai multe pe http://www.facebook.com/moonlightbreakfast

Reclame
One Comment leave one →
  1. ianuarie 26, 2012 21:05

    super interesant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: