Skip to content

Tarja Turunen – FINAL TOUR 2012 – Reguli de acces

ianuarie 24, 2012

-25 ianuarie, ora 20:00-
Sala Palatului

A mai ramas o singura zi pana la mult asteptatul concert „Tarja Turunen- Final Tour 2012” , organizat de Phoenix Entertainment. Pe 25 ianuarie Tarja Turunen si formatiile de deschidere, Sylpheed si Scala Mercalli , vor sustine un concert extraordinar la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Sala Palatului incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 20:00.

Se interzice accesul in incinta Salii Palatului cu: aparate foto profesionale si camere de filmat, bautura sau mancare, arme si obiecte contondente, droguri. De evitat bagajele voluminoase.
Avand in vedere ca este ultimul concert al Tarjei in Romania in urmatorii 5 ani de zile, artista a anuntat ca o sa aiba un program muzical prelungit.

Astfel, solista va canta 19 melodii, 5 dintre ele fiind in varianta acustica. Tarja Turunen este cantareata , compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formații de metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la cariera ei solo si foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicala a metalului international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.

Photobucket

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro. Pretul biletelor este:

Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: