Skip to content

Blaze Bayley (ex Iron Maiden) vine la concertul Nazareth din Bucureşti

ianuarie 5, 2012

Joi 27 ianuarie două legende ale rockului mondial se vor întâlni la Hard Rock Cafe: vocalul trupei Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, Blaze Bayley, va fi prezent la concertul pe care Nazareth îl va susţine în Bucureşti. Organizatorii evenimentului, Kompas Events şi Cavalleria Events, confirmă: “Blaze Bayley se va afla în Bucureşti pentru câteva zile. El este nerăbdător să simtă pe propria piele atmosfera de la evenimentul ce marchează 4 ani de Hard Rock Cafe, mai ales că pe scenă va urca o trupă de referinţă şi concertul se va desfăşura cu casa închisă.”

Blaze Bayley a fost solistul Iron Maiden între anii 1995 – 2000, iar vocea sa se regăseşte pe trei albume din discografia trupei: “The X-Factor” – 1995, “Best Of The Beast” – 1996 şi “Virtual XI” – 1998.  Din 2005 încoace Blaze activează în proiecte individuale, lansând patru albume sub titulatura Blaze şi patru sub titulatura Blaze Bayley.

Nazareth va ajunge la Bucureşti în componenţa: Dan McCafferty (voce), Pete Agnew (bas), Jimmy Murrison (chitară), Lee Agnew (tobe). Setlistul concertului de la Bucureşti va îmbina piese de pe cel mai recent album, „Big Dogz” cu melodii reper ale repertoriului Nazareth, pentru o seară  de rock old school, din seria Classic Rock Nights în Hard Rock Cafe.  În deschidere va evolua Trooper, formaţie care a fost solicitată în mod explicit ca opening act de managementul Nazareth.

Doar câteva zeci de bilete sunt încă disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro sau http://www.blt.ro

Următorul eveniment marca „Classic Rock Nights în Hard Rock Cafe” va avea loc pe 29 martie şi va avea în prim plan un nume reprezentativ al scenei glam: T.Rex

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: