Skip to content

TANK vor lansa primul DVD Live

Decembrie 19, 2011
tags:

Legendara trupa britanica TANK se pregatesc sa lanseze un prim DVD live. TMick Tucker si Cliff Evans la chitara, alaturi de vocalistul (ex-Rainbow/Yngwie Malmsteen) Doogie White, bassistul (ex-Bruce Dickinson) Chris Dale si tobarul (ex-Helloween/Firewind) Mark Cross vor filma pe 9 Martie 2012, concertul ce va fi sustinut in Stodola Club din Varsovia.

Cliff Evans: “De abia asteptam sa realizam primul DVD Live semnat TANK. Este ceva ce voiam sa facem de multa vreme, si ne permite totodata sa le aratam fanilor din intreaga lume ce inseamna un show TANK. DVDul va include si melodii vechi: ‘This Means War’, ‘Echoes of a Distant Battle’ si ‘Power of the Hunter’ plus viitoare hituri ca: Judgement Day’ si ‘Phoenix Rising’… si multe altele. Pregatiti-va pentru DVD-ul ‘WAR MACHINE LIVE!’”.

Photobucket

TANK au inceput sa scrie material nou pentru un nou CD, o continuare a “War Machine” din 2010. Desi este relativ devreme sa dea detalii despre acest nou disc, trupa declara ca va fi in maniera “War Machine” dar cu o latura ceva mai heavy. Printre titlurile la care se lucreaza deja se numara, „One Thousand Deaths”, „War Without End” si „Heavier Than Thou”. CD-ul este programat pentru primavara anului 2012, insa vom reveni cu detalii.

http://tankofficial.com/

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: