Skip to content

BASS TURBAT X-mas Special w. Gojira, Unlocka & Sharky@INSIDE BAR BUSTENI, vineri, 23 decembrie

decembrie 15, 2011

Dupa un sezon plin de evenimente ce au pus amprenta Bass Turbat pe intreaga harta a Romaniei, Gojira, Unlocka si Sharky incheie sezonul 2011 cu un show special de Craciun ce se va tine in creierii muntilor, pe partia Kalinderu din Busteni. Va asteptam cu sanii schiuri si snowboarduri sa ne bucuram impreuna de zapada si sa sarbatorim incheierea unui sezon plin de BASS.

GOJIRA
Excentric din fire, Gojira defilează încă din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtonă cu show-uri îndrăzneţe, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuală, Gojira deschide un discurs muzical amplu şi ostentativ, în care îşi declară cu sinceritate predispoziţia către combinaţii nemaipracticate şi îndrăzneţe, în care include excese muzicale care generează adrenalină în public şi oricât de avangardiste sau satirice în intenţia lor, stârnesc la dans.
http://www.soundcloud.com/gojira

UNLOCKA
Unlocka şi-a început activitatea de DJ pe la începutul anului 2005 mixând drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat câţiva ani buni de explorări pe marginea experimentală a muzicii electronice, perioadă ce şi-a lăsat adânc amprenta în stilul său de a mixa. În anul 2008, din dorinţa de a-şi lărgi orizonturile muzicale abordate, KidlazY se reinventează ca DJ. Aşa apare alter-ego-ul Unlocka, înghiţind istoria de până atunci. Noua personalitate muzicală traversează deopotrivă glitch, dubstep şi drum&bass, însă nu se fereşte nici de fidget, breaks sau electro atunci când simte nevoia. În decursul anilor a mixat alături de nume precum Bar 9, Doctor P, Joker, Kode 9, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, State Of Mind, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira şi mulţi mulţi alţii. Pasiunea sa pentru muzică şi evenimente de calitate se reflectă şi în activitatea sa din cadrul site-ului ClubAction.ro, al cărui cofondator este, un blog selectiv şi elitist atât în privinţa petrecerilor promovate şi parteneriate, cât şi a recomandărilor sonore.

http://www.unlocka.net
http://www.clubaction.ro

La multi ani turbatilor!

Gojira& Unlocka

Photobucket

Intrare: 10 RON

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: